Mersin Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 823 Bin TL Değerinde Yardım

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde spor konusunda birçok hizmeti hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de futbol branşında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi destek sağlayacak.

14 Ocak 2020 Salı, 15:44
Mersin Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 823 Bin TL Değerinde Yardım
-

Büyükşehir Belediyesi, 85 kulübe 583 bin 145 TL değerinde malzeme yardımı, 81 kulübe ise 239 bin 400 TL tutarında nakdi yardım yapacak.
Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de futbol branşında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapacak. 85 kulübe 583 bin 145 TL değerinde malzeme yardımı sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, 81 kulübe ise 239 bin 400 TL nakdi yardımda bulunacak. Böylelikle Amatör Spor Kulüplerine toplam 822 bin 545 TL değerinde destek sağlanacak.
Büyükşehir’den amatör spora destek
Mersin’de spora yatırım yapacaklarını her fırsatta dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hayata geçirilen hizmetlerden biri olan ayni ve nakdi yardım desteği ile Büyükşehir Belediyesi, amatör sporcuların yanında olmayı sürdürüyor.
Başkan Seçer, geçtiğimiz Aralık ayında başarılı sporcuların ödüllendirildiği Spor Başarı Ödül Töreni’nde, “Daha zinde, muhakeme kabiliyeti yüksek, aklen, bedenen sağlıklı, zeki çocuklar yetiştirebilmemiz için spora önem vermek zorundayız. Biz belediye olarak yönetime geldiğimiz andan itibaren bunun bilincindeyiz. Belediye Başkanı olarak bu konuda imkânlarımızın ölçüsünde ama imkânlarımızı maksimum şekilde kullanarak, bu alanda yatırım yapmak istiyoruz” diyerek, spora verdiği önemi bir kez daha dile getirmişti. Bu doğrultuda çalışmalarına yön veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, futbol branşında faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine yapacağı yardımlar ile spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğini de göstermiş oldu.
17 Ocak’ta sahiplerine ulaşacak
Amatör Spor Kulüplerine verilecek olan yardımların 17 Ocak 2020 Cuma günü saat 12.30’da Kongre ve Sergi Sarayı’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılımıyla düzenlenecek olan törenle sahiplerine ulaştırılması planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı