Mersin Erdemli Kocahasanlı Sahilinde İki Yıldır Süren Yol Çilesi Sona Erdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iki yıldır asfalt bekleyen Kocahasanlı sahil yolu için düğmeye bastı ve yolun kısa sürede asfaltlanmasını sağladı.

23 Haziran 2019 Pazar, 16:42
Mersin Erdemli Kocahasanlı Sahilinde İki Yıldır Süren Yol Çilesi Sona Erdi
-

Bölge esnafının ve vatandaşların trafik konusunda çile çektiği Kocahasanlı sahil yolu, Başkan Seçer sayesinde asfalta kavuştu. MESKİ’nin de çalışmalarına hız verdiği ve turizm sezonu öncesi yapımı tamamlanan sahil yolunda vatandaşlar ve turistler artık rahat, konforlu bir ulaşım sağlayabilecek.
Başkan Seçer, muhtara verdiği sözü yerine getirdi
Seçer, Erdemli ilçesinde düzenlediği muhtarlar toplantısında kendisinden asfalt talep eden Kocahasanlı Mahallesi Muhtarı Adem Arslan’a verdiği sözü tuttu ve ekiplere anında talimat vererek, sahil yolunun üç gün gibi kısa bir sürede asfaltlanmasını sağladı.
Mersin’in sahil şeridi en uzun bölgelerinden biri olma özelliğini gösteren ve yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin en sık kullandığı güzergâh olan Kocahasanlı sahil yolu, asfalt çalışmasının ardından modern ve konforlu bir görünüme kavuştu. Kısa süre sonra tamamen trafiğe açılacak olan yolda ekipler toplamda bin ton asfalt kullandı.
Vatandaşın çilesi sona erdi
İki yıl önce başlayan kanalizasyon çalışmalarının uzaması nedeniyle bir türlü asfaltlanamayan, bölge esnafının ve vatandaşların bozuk olan yol nedeniyle sıkıntı çektiği Kocahasanlı sahil yolu, MESKİ ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını hızlandırmasıyla asfaltına kavuştu. Hem vatandaşın hem de bölgedeki esnafının çektiği yol çilesi sona erdi.
“Başkanımız talebimize karşı duyarlı davrandı”
Yolda yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamur oluştuğu için vatandaşların sıkıntı çektiğini ifade eden mahalle muhtarı Adem Arslan, ilettiği asfalt talebinin kısa sürede yerine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vahap Başkanımızın yaptığı muhtarlar toplantısında biz kendisine asfalt talebimizi söyleyip, buranın kanayan bir yara olduğunu, vatandaşımız toz, toprak, çamur içinde yaşadığını ilettik. Çok şükür Başkanımız talebimize karşı duyarlı davrandı ve asfalt çalışmasını başlattı. Geç kalınmış bir hizmet ama demek ki kısmet Vahap Başkanımızaymış. Ben kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
“Tozdan, topraktan kurtuluyoruz”
Bir süredir mahallelerinde devam eden çalışmalar nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını ve Başkan Seçer sayesinde bu mağduriyetin kısa sürede giderildiğini ifade eden mahalle sakini Adem Özcan ise, “Burada iki yıldır tozdan, topraktan ve kanalizasyon çalışmalarından dolayı çok eziyet çektik. Ne kapımızı ne penceremizi açabiliyorduk. Burası şuanda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Tozdan topraktan kurtuluyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e ayrıca teşekkürler” şeklinde konuştu.
“Vahap Başkanımız vaatlerini yerine getiriyor”
Bir diğer mahalle sakini Mehmet Zeki Ulus ise Başkan Seçer’e kendilerini iki yıldır çektikleri çileden kurtardığı için teşekkür ederek, “Erdemli ilçemizin 71 mahallesi var. 71 mahallemizin içerisinde en bakımsız mahalle Kocahasanlı mahallemizdi. Burada daha önce kanalizasyon çalışması yapıldığı için yollarımız çok berbattı. Şu anda Vahap Başkanımız sayesinde asfaltlama çalışması yapılıyor. Vahap Başkanımız göreve geldiğinde gereken vaatlerde bulundu. Şuanda da vaatlerini yerine getiriyor ve hizmetler yapılıyor. İnşallah devamını da bekliyoruz. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”