Mersin Erdemli Tömük Cumhuriyet Mahallesinde Konuşan Tollu, "Belediyecilik Gönül İşidir"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’i ziyareti dolayısı ile ciddi bir hazırlık içerisinde olan Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Tömük Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Yetişgengil ailesi ve Anatolia Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

10 Mart 2019 Pazar, 12:38
Mersin Erdemli Tömük Cumhuriyet Mahallesinde Konuşan Tollu, "Belediyecilik Gönül İşidir"
-

Buluşmalarda, 10 Mart Pazar günü saat:14.00’de Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’i şereflendireceğini ve Erdemli’nin de kendine yakışır bir halde karşılama yapacağını vurgulayan Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu ziyaretlere, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ile birlikte katıldı. MHP İlçe Başkanı Fatih Serin, 31 Mart’ta Mersin’de Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu ve 12 ilçede Cumhur İttifakı adaylarını en yüksek oy oranıyla seçeceklerinin altını çizdi.
ŞEHRİN EMİNLERİNİ SEÇECEĞİZ
Vatandaşla samimi diyaloğu dikkat çeken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti,“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin oluşturduğu bu birliktelik, 15 Temmuz gecesi milletimizin arzusu neticesinde kurulmuştur. Ve bizler bu birliktelik ile 31 Mart günü şehrin eminlerini, belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Yerel iktidar ve genel iktidar da bir araya geldiğinde Erdemlimiz şahlanacaktır”
BU EMANETE HALEL GETİRMEYECEĞİZ
İlçede iki büyük teşkilatı kısa sürede bir araya getirerek toplum için örnek bir tablo oluşturan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada,“Zaman zaman bir araya geliyoruz ve sizlerle halleşmenin hazzını yaşıyoruz. İnsanları sevmezseniz, insanlara gönül vermezseniz ve hizmetleri ibadet aşkıyla yapmazsanız, belediyeciliği başarmanız mümkün değil çünkü belediyecilik gönül işidir. İki güçlü teşkilatın ortak adayı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Niyet hayır akıbet hayır, bu emanete halel getirmeyeceğiz. Bu kervanda birlik var, bu kervanda kardeşlik var, özünde ve lokomotifinde Erdemli’ye hizmet aşkıyla dolu insanlar var”ifadelerine yer verdi.
Ayrıca Tollu,“Her mecradan her merkezden her mahalleden insanlarımız, bizimle hemhal olmak adına ciddi bir teveccüh gösteriyor. Bizde her mahallelimizle bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Bize bu süreçte gece demeden gündüz demeden çalışarak, güç veren arkadaşlarıma ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”ifadelerini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı