Mersin Mezitli Belediyesi Gönüllüler, Sabah Çorbasında Buluştu

Yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalarla örnek olan Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, ‘Sabah Çorbası’ etkinliğinde bir araya geldi. Viranşehir Gönüllü Evi’nde güzel bir havada gerçekleştiren etkinlik piknik havasında gerçekleşti.

05 Kasım 2018 Pazartesi, 08:54
G: 05.11.2018 - 08:56
Mersin Mezitli Belediyesi Gönüllüler, Sabah Çorbasında Buluştu
-

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Mersin’in çeşitli bölgelerinden gelmiş engelli dernekleri ve çok sayıda vatandaş, Viranşehir Gönüllü Evi gönüllüleri tarafından hazırlanan çorbayı içtiler.
GÖNÜLLÜLER İSTEDİ BAŞKAN HAYATA GEÇİRDİ
Mezitli Belediyesi gönüllülerinin Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar yaptığını ifade eden Viranşehir Gönüllü Evi Temsilcisi Ramazan Gedik, kendilerine bu imkânı sağlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkürlerini iletti. Her bölgede gönüllü evlerinin çok öneli görevler üstlendiğinin altını çizen Gedik,“Özellikle bu bölgede insanımızın vakit geçireceği, bir araya geleceği bir mekân yoktu. Başkanımızdan böyle bir talepte bulunduğumuz zaman hemen kabul etti ve şimdi her gün dolup taşan bir tesise sahip olduk. Gönüllü evimiz ortak hareket etmemize olanak sağlayan önemli bir mekân oldu”dedi.
İLÇEMİZDE ÖRGÜTLENMENİN YOLUNU AÇTIK
Gönüllü evlerinin yaptıkları çalışmaları gururla izlediğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da,“Belediyemiz en büyük gücü halkımızın desteğinden almaktadır. Şimdi aralarında tatlı bir de rekabet var. Kim daha fazla faaliyet yapacak yarışına girdiler. Arkadaşlarımızın hiçbir karşılık gözetmeden yaptıkları bu faaliyetler bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Bu çalışma grupları hep birlikte bir araya geldiklerinde ciddi çalışmalar ortaya çıkabiliyor. İlçemizde örgütlenmenin yolunu çok iyi açtık. Bunu da ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı tek bir çatı altında toplayarak başardık. İlçe halkı, bizleri seviyor, birçok etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmıyor. Belediyemize mekân sağlamak dışında hiçbir yükü olmayan gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım"diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı