Mustafa Şentop, Çaycuma'da kayınpederi için taziyeleri kabul etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, kayınpederi İbrahim Emeksiz'in vefatı nedeniyle Çaycuma'da taziye kabul etti ve cenazeye katılamadığını açıkladı.

Mustafa Şentop, Çaycuma'da kayınpederi için taziyeleri kabul etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, kayınpederi İbrahim Emeksiz'in vefatı nedeniyle Çaycuma'da taziye kabul etti ve cenazeye katılamadığını açıkladı.
Google News'te Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, kayınpederi İbrahim Emeksiz’in vefatından dolayı Çaycuma’da taziyeleri kabul etti. Şentop, kayınpederinin cenazesine katılamadığını, çünkü listeleri teslim etme görevini yerine getirdiğini belirtti. Emeksiz, kalp yetmezliği nedeniyle Ankara'da hayatını kaybetmişti.
Şentop, taziye kabulünden sonra AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir basın toplantısı düzenledi. Burada yaptığı açıklamada, "Siyasi partilerin aday listelerini vermelerinin son günüydü. Seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak bu görev benimdi. Maalesef bu yüzden cenazeye katılamadım. Türkiye, 7 Haziran'da önemli bir seçim yapacak ve bu seçim, AK Parti'nin yeni Türkiye vizyonunu temsil edecek." dedi.
Şentop, ayrıca yeni anayasa konusuna da değindi ve başkanlık sisteminin Türkiye için önemli olduğunu vurguladı. "Başkanlık sistemi, istikrarı sağlamak için gereklidir. Seçimden seçime hükümet değişikliği yerine, doğrudan halk tarafından seçilen bir başkan ve hükümet olmalıdır." ifadelerini kullandı. Sonrasında Ankara’ya gitmek üzere Çaycuma’dan ayrıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin