Ramazan Boyunca Yapılan İlçe İftarlarının Sonuncusu Çamlıyayla’da Düzenlendi

Ramazan Ayı boyunca ilçelerde kurulan iftar sofralarının sonuncusunda Çamlıyayla halkı ile bir araya geldi.

03 Haziran 2019 Pazartesi, 10:38
Ramazan Boyunca Yapılan İlçe İftarlarının Sonuncusu Çamlıyayla’da Düzenlendi
-

BAŞKAN SEÇER SON İLÇE İFTARINI ÇAMLIYAYLA’DA YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca ilçelerde kurulan iftar sofralarının sonuncusunda Çamlıyayla halkı ile bir araya geldi. Çamlıyaylalıhemşehrileri ile beraber iftarını yapan Seçer’e halk yoğun ilgi gösterdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca 13 ilçenin tamamında gerçekleştirilen iftar programlarının sonuncusu Çamlıyayla’da yapıldı. Pazar Yeri, Hükümet konağı önünde kurulan uçsuz bucaksız iftar sofralarında binlerce Çamlıyaylalı aynı anda iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.
Düzenlenen iftar programına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çamlıyayla Kaymakam Vekili Orçun Cüneyt Zor, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve eşi, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Seher Sorma, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.
Edilen dualar ve okunan ezan ile birlikte Başkan Seçer ile aynı sofrada iftar yapanÇamlıyaylalılar, Seçer alandan ayrılana kadar kendisini yalnız bırakmadı.
“Benim için bu Ramazan, bundan önceki Ramazanlardan çok büyük bir anlam ifade ediyor”
Alanı dolduran Çamlıyaylalılara seslenerek yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ramazan Ayı süresi boyunca Büyükşehir Belediyemiz, Mersin merkezde 3 ayrı noktada, ama her gün bir ilçemizde iftar sofrası açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben de vatandaşlarımla her akşam Mersin’in merkez mahallelerinde ya da bugün olduğu gibi ilçelerde yurttaşlarımızla beraber oldum. Benim için bu Ramazan, bundan önceki Ramazanlardan çok büyük anlam ifade ediyor. Bizim finalimiz bu. Son iftar yemeğimiz. Önemli benim için. Finaller en güzel, en anlamlı yerlerde yapılır. Çamlıyayla benim için anlamlı ve güzel bir beldemiz olduğu için Büyükşehir Belediyesi olarak son iftar yemeğimizi burada yapıyoruz. Beraber bir sofrayı paylaşacağız, sohbet edeceğiz” dedi.
“Artık Bütün Mersinli hemşehrilerimin belediye başkanıyım”
31 Mart’ta önce Allah’ın yardımı ve iznisonra da Mersinli hemşehrilerinin desteğini alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiğini ifade eden Başkan Seçer,“Her 2 Mersinli seçmen hemşehrimin yaklaşık birinin oyunu alarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. Ben o akşam büyükşehir belediye başkanlığım ilan edilene kadar CHP’nin büyükşehir belediye başkan adayıydım. Ama adaylığımın belediye başkanlığına dönüştüğünün ilan edildiği andan itibaren Anamur’dan Tarsus’a kadarbütün yurttaşlarımın,bütün Mersinli hemşehrilerimin belediye başkanıyım” şeklinde konuştu.
“Artık insanlar bu memlekette kavga istemiyor”
Mersin halkının kendilerine büyük bir sorumluluk ve önemli bir mesaj verdiklerinin altını çizen Seçer, “Artık Türkiye’nin her yanında insanlar ayrışmak istemiyor. Partisinden, etnik yapısından, bölgesinden dolayı, zengini, fakiri, işsizi, çiftçisi, genci, yaşlısı ayrım görmek istemiyor. Artık insanlar bu memlekette kavga istemiyor. Siyasetçilerin sert üslubundan şikâyet ediyor. Artık tartışma istemiyoruz diyor” ifadelerini kullandı.
Hayata geçirilen hizmetlerde halka ayrım yapılmayacağını sözlerine ekleyen Seçer, “Ben CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayıydım, şu anda herkesin belediye başkanıyım. Biz Çamlıyayla halkına, büyükşehir küçükşehir demeden, İsmail Başkan, Vahap Başkan demeden, onun görev alanıymış, benim yetki alanımmış demeden gücümüzün yettiğince iş birliği içerisinde kardeşçe iyi niyetle,samimiyetle Çamlıyaylalıhemşehrilerimize hizmet etme zorunluluğumuz vardır. Bunun da artık böyle bilinmesi gerekir” diye belirtti.
“Bizlere destek veren hiçbir kardeşimizin, sokakta yürüdüğü zaman başı öne eğilmeyecek”
Çamlıyayla’ya her türlü desteği vereceğini ve vatandaşların yaz ile yayla sezonunu konfor ve rahatlık içerisinde geçirmesi için gerekli katkıyı sağlayacağını belirten Seçer, “Çamlıyayla bize küçüklüğümüzde, bebekliğimizde havasıyla,suyuyla, yiyeceğiyle, gıdasıyla hizmet etti. Artık biz de kocaman adam olduk. Bundan sonra Çamlıyayla’ya hizmet etmek bizim de görevimiz olsun. İnşallah çok güzel hizmetler yapacağız. Samimiyet içerisinde yapacağız, bundan emin olun. Bizlere destek veren hiçbir kardeşimiz, yurttaşımız, hemşehrimiz, arkadaşımız, dostumuz, bize destek verdiği için sokakta yürüdüğü zaman başı öne eğilmeyecek. Her zaman dim dik yürüyecek”dedi.
İftar programında Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlıda bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından hep birlikte huzur ve mutluluk içerisinde iftarlar yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”