Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen çalışmalar kapsamında Siverek ilçesinde bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda, pet şişe görünümünde gizlenmiş uyuşturucu maddeler tespit edildi.
Yapılan incelemelerde, özel olarak üretilmiş düzenek içerisinde 192 gram likit esrar ve toplamda 2,92 gram esrar ele geçirildi. Bu düzenek, gövdesinin alt ve üst kısmı çevrilerek bölmelere ayrılabilen bir yapıya sahipti ve gizleme amacıyla kullanılıyordu.
Operasyon neticesinde iki şüpheli, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alındı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde satıcılarına karşı mücadelesini sürdüreceğini ve bu çalışmaların gençlerin korunması ile toplumun huzurunu sağlama amacını taşıdığını belirtti.