Tarsus Belediye Meclisi 2018 Temmuz Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Tarsus Belediye Meclisi 2018 Temmuz ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Şevket Can'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

07 Temmuz 2018 Cumartesi, 10:47
Tarsus Belediye Meclisi 2018 Temmuz Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
-

Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından zabıt tutanaklarının oylanması, müdürlüklerden ve komisyondan gelen evrakların görüşülüp, karar bağlanmasına geçildi.
Gaziler Mahallesi 458 ada ile 2787 ada arasında bulunan alan imar planında “Park Alanına” isabet etmektedir. Park Alanına “Regülatör Alanı” işaretlenmesi konusunda imar planı değişikliği talep edilmektedir. Hazırlatılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı konusunun 3194 sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesine göre incelenip karar verilmesi ile ilgili teklifin görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.
Eskiömerli Mahallesi 1313 Sokak No:3 adresinde bulunan (Tapuda Hürriyet Mahallesi 3585 ada 1 nolu, 3586 ada 1 nolu, 3587 ada 1 nolu, 3589 ada 1 nolu parsel olarak kayıtlı ) 27 Aralık Spor Tesisleri ile Kırklarsırtı Mahallesi 2624 Sokak No:2/1 adresinde bulunan (Tapuda Yeni Mahalle 2568 ada 1 nolu parsel olarak kayıtlı) Burhanettin Kocamaz Spor Tesislerinin Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre 10 yıl süre ile kiralanması ile ilgili teklifin görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
Tarsus Belediye Meclisi’nin 03/05/2018 tarih ve 2018/5-1(49) nolu kararı ile İmar Komisyonu ve Plan Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna müşterek havale edilen evrak, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde 16/05/2018 Çarşamba günü saat 14:00’da toplanan komisyon üyelerince okunarak; Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait, Tarsus Belediyesine tahsisli, Tarsus Fevzi Çakmak Mahallesi 39.004,00 m² yüzölçümündeki 4400 ada l nolu parselin hazırlanan haritada (A) ile gösterilen 11.071,00 m²’lik kısmının, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Huzurevi olarak kullanılmak üzere Belediyemiz adına olan tahsisinin kaldırılması talebi; Belediyemiz adına tahsis hakkının kaldırılması uygun görüldüğü takdirde daha sonra Belediyemizin kendisinin yer ihtiyacı doğması halinde bu ihtiyacı kampüs içerisinde karşılayamayacağı, ayrıca Huzurevinin başka bir yere taşınması halinde mevcut yerin tahsisinin tekrar Belediyemize verilip verilmeyeceği hususunun net olmadığı gerekçesiyle oy birliğiyle reddine ile karar verilen komisyon kararının görüşülmesi.
Van’da görev yaparken gazi olan askeri personelin bir kereye mahsus 10.000 TL nakdi yardım yapılması talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı