Tiyatro Kursiyerleri Mezun Oldu

Erdemli Belediyesi sanata katkı sunmaya devam ediyor

07 Temmuz 2018 Cumartesi, 10:45
Tiyatro Kursiyerleri Mezun Oldu
-

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Burak Küçük ’ün yazdığı, Engin Yılmaz ve Deniz Sandalcı’nın yönetmenliğini yaptığı “Mış Gibi” oyunu ile seyirciye perdelerini araladı.4. dönem tiyatro kurslarının sezonu kapatmak adına sergilediği oyun, Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde ön gösterimi ile seyirciye sunuldu. Gösterime katılımın yüksek olduğu kaydedildi.
Erdemli Belediyesi 4. dönem tiyatro kursiyerlerini, düzenelenen tiyatro oyunuyla mezun etti. Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen oyunun iki perde halinde sergilenen kara komeditürü oyuna ilginin oldukça yoğun olduğunu gözlemlendi.Ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Mış gibi” isimlioyun sanatseverler tarafından beğeni toplarken, izleyiciler belediyenin ilçeye sadece mimari ve altyapı sorunlarının çözümünde değil sanattan kültüre, bilimden spora her alanda yatırım yaptığını ve toplum olarak ihtiyaç duydukları her sosyal alanın sağlandığını, bunun için ekiplere ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’ya teşekkür ettiklerini bildirdi.
BAŞKAN TOLLU: KÜLTÜR VE SANATA HER TÜRLÜ YATIRIMI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bir buçuk saat süren oyun sonunda sertifika töreninde belediye başkanı Tollu kısa bir konuşma yaptı.Başkan Tollu, verdiği emeklerden dolayı oyunculara teşekkür ederek her geçen gün ilçeyi kültür başkenti haline getirdiklerini ve bu noktada gerekli her türlü yatırımı yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Sanata ve sanatçıya kıymet vermenin kültürümüzün taşınmasında ne denli önemli olduğuna değinen Başkan Tollu, geceye yoğun katılımlarından dolayı seyircilere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.
KÜLTÜR MÜDÜRÜ ARSLAN: ERDEMLİ’NİN KÜLTÜR VE SANAT HAYATINA KATKI SUNUYORUZ
Gecede son olarak söz alan Erdemli Belediyesi Kültür Müdürü Adem Arslan da, sanata, sanatçıya ve kültüre her zaman destek veren Başkan MükerremTollu’ya kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
MEZUN OLDULAR
Sertifikalarını alarak mezun olma başarısı gösteren oyuncuların mutluluğu gözlerden kaçmadı. Kursiyerler özellikle de aileleri başta olmak üzere sahnede seyirciler tarafından alkışlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi