Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, CHP Mersin İl Başkanı ve Beraberindeki Heyeti Misafir Etti

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgede yerel siyasi uzlaşmanın sağlanması noktasında başlattıkları toplantının ilkini, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve Mersin Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile bir araya gelerek gerçekleştirdi.

17 Temmuz 2020 Cuma, 23:22
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, CHP Mersin İl Başkanı ve Beraberindeki Heyeti Misafir Etti
-

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz nezdinde CHP, AK Parti ve MHP İl Başkanlarını ortak ağırlama çağrısı yapıldı.

MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli'nin, olumsuz yanıt vermesi sebebiyle CHP ve AK Parti İl Başkan ve yöneticileriyle ayrı ayrı ağırlama kararı alan Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, İl Başkan Yardımcıları Tolga Gökçeli, Mehmet Saydam ve Mahmut Özgücük, İl Sekreteri Koral Ömür, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Başkanı Ali Uyan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Batmaz ile sabah kahvaltısında buluştular.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis birinci oturum toplantısında Başkan Vahap Seçer'e, borçlanma yetkisi verilmesi için görüşülen gündem maddesi sırasında karşılıklı yaşanan gerginliğin ortadan kalkması ve uzlaşma kültürüne katkıda bulunma noktasında böylesi bir adım attıklarının altını çizen Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz, çağrılarına olumlu yanıt veren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay'a, teşekkür ederek konuşmasına başladı.

UZLAŞMACI DİYALOGDAN YANAYIZ
Tarsus Şelale Otağında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan TGC Başkanı Cemal Dolaşmaz, gazetecilerin toplumun bilgilendirme noktasında son derece önemli görevler üstlendiği gerçeğinin unutulmamasına vurgu yaptı.
Mersin ve beraberinde tüm ilçelerinde uzlaşmacı diyalogdan yana olduklarını söyleyen Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Dolaşmaz, medyanın gücünün mutlak suretle önemsenmesi gerektiğine işaret etti.

DİYALOG SÜRDÜRÜLMELİDİR
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerinin çağrısına olumlu yanıt veren AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'e, teşekkür ederek, konuşmasına başladı.
Mersin genelinde diyalogun sürdürülmesi gerektiğinin altını çizen CHP İl Başkanı Adil Aktay, geniş mutabakatta buluşmaya daima hazır olduklarını söyledi.
Bu çerçevede buluşamayanların siyasi menfaat elde edemeyeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Adil Aktay, "Mersinimizde uzlaşma zemini yaratmak gerekiyor." diye konuştu.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri tarafınca gerçekleştirilen toplantı, CHP İl yöneticileri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Yöneticileri ile karşılıklı sohbet ile sona erdi.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, CHP Mersin İl Başkanı ve Beraberindeki Heyeti Misafir Etti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı