Tarsus TSO Üyeleri İçin Bilgilendirme Semineri Düzenledi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini bilgilendirmeye yönelik eğitimlerine video konferans aracılığıyla devam ediyor.

22 Nisan 2020 Çarşamba, 18:05
Tarsus TSO Üyeleri İçin Bilgilendirme Semineri Düzenledi
-

Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal tarafından Tarsus TSO üyelerine son günlerin gündem konularından kısa çalışma ödeneği ile ilgili video konferansla bilgilendirme semineri düzenlendi.
İLGİ YÜKSEKTİ
Eğitim programlarını değişen gündem nedeniyle revize eden veya ihtiyaç duyulan yeni konu içerikleriyle güncelleyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, son günlerin en çok merak edilen konularından kısa çalışma ödeneği ile ilgili bilgilendirme semineri düzenledi. Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal, bugünlerde işletmeler ve çalışanlar için en önemli desteklerinden biri olan kısa çalışma ödeneği hakkında merak edilenleri video konferans aracılığıyla kapsamlı bir şekilde anlatarak, Tarsus TSO üyelerini bilgilendirdi. Dal, kısa çalışma ödeneğine kimler başvurabilir, başvuru aşamaları nelerdir, destekten kaç ay yararlanılabilir, başvuru ve sonuçlanma sürecine kadar tüm bilinmesi gerekenleri aktardı. İlginin yüksek olduğu bilgilendirme seminer interaktif bir şekilde devam ederken, üyeler merak ettikleri konuları sorma imkânı buldu.
UZMAN DESTEĞİ
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomi gündeminde de önemli değişiklikler olduğunu, bu süreci iyi yönetmek gerektiğini ve üyelerinin yararına olacağını düşündükleri çalışmaları yapma gayreti içinde olduklarını söyleyerek, ‘’Bu zorlu süreçte de tüm üyelerimize sağlıklı ve doğru bilgiler aktarmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda uzman kişilerden destek alarak bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu tür bilgilendirmelerimizin katkı sağlayacağını umuyoruz.’’diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı