Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her bölgede Mersinli hemşehrilerinin yoğun ilgisini ve teveccühünü görüyor.

28 Ocak 2019 Pazartesi, 09:22
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama
-

Haftasonu MHP Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısına katılan Başkan Tuna, yine aynı gün Silifke’de MHP Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve binlerce aracın konvoy eşliğinde katıldığı programda coşkuyla karşılandı. Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan ile birlikte Silifkeli hemşehrileri ile buluşan Başkan Tuna, Cumhur ittifakına destek istedi.
“Tarsus; Can ve Tuna Diyor”
İlk olarak MHP Tarsus İlçe Teşkilatı’nın Ergenekon Mahallesi’nde düzenlediği ve sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne aldığı birlik ve beraberlik programına eşi Aydan Tuna ile katılan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, kendilerine gösterilen sevgiden ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı programın açılış konuşmasını MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur yaptı. İttifakın bir menfaat ittifakı olmadığının altını çizen Bodur; “Cumhur İttifakı, devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için kurulmuştur” dedi.
Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise Mersin ve 13 İlçesinde Cumhur İttifakını zafere ulaştıracaklarını kaydederek; “Gittiğimiz her yerde çocuklar, gençler, kadınlar, STK’lar, Oda Başkanları herkes Şevket Can ve Hamit Tuna diyor. Tarsus bugüne kadar ne yaptıysa bugünde aynısını yapacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz da el ele, gönül gönüle vererek 31 Mart’ta Mersin ve 13 İlçede büyük başarı elde edeceklerine söyledi. Kılavuz; “31 Mart seçimi, 24 Haziran 2018’de yapılan seçimlerin de bir imtihanı olacak.Herkes gece uyumadan, gündüz oturmadan Allah rızası ile çalışacak, mücadele edecek ve başaracaktır” dedi.
Programda konuşan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de katılımlarıyla, gönülleriyle destek veren Tarsuslu hemşehrilerine teşekkür ederek; “Tarsus, bizim hiç başımızı yere eğmedi. Hep sevdi ve el üstünde tuttu. Bugün de Tarsus kendine yakışanı yapacak. Başbuğumuzun emanetine, binlerce şehit kanıyla sulanmış bu topraklara sahip çıkacak” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can ise, Mersin’de tüm siyasi partilerin oylarına talip olduklarını kaydetti. Can; “Hizmetse hizmet, liderse lider. Çalışmaksa çalışmak. Bizim seçimi kazanamamak gibi hiçbir sebebimiz yok. Ak Parti ve MHP’nin Cumhur ittifakı adayıyız.Ama biz diğer siyasi partilerin de oylarına talibiz.Bir belediye başkanı çalıştı mı, ayrım yaptı mı yapmadı mı, gece uyumadan gündüz oturmadan mücadele etti mi. Vatandaşlarımız, elini vicdanına koyacak, besmeleyi çekecek ve üç hilale mührünü basacak. Biz de bu seçimi çok rahat bir şekilde kazanacağız Allah’ın izniyle” dedi.
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da gittikleri her yerde büyük bir teveccüh ile karşılandıklarını kaydetti ve Cumhur ittifakında kenetlenerek, yüreklerini, gönüllerini ortaya koyan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
Yaşadıkları her seçim sürecinde kadınların büyük desteğini gördüklerine dikkat çeken Başkan Tuna; “Kadınlarımız, her seçim mahallinde siyasetin içerisinde olarak rol aldılarsa iş bitmiştir. Allah hepinizden razı olsun.24 yıldır aktif siyasetin içerisideyim.15 yıl Toroslar Belediye Başkanlığı yaptım. Büyükşehir altında ilçe belediye başkanlığı yapmak zordur çünkü yetkileri ve bütçesi azdır. Ama yapılmayan işin tek sorumlusu da ilçe belediye başkanlarıdır. Çünkü halkımızın çoğu yetki ve sorumlulukların kime ait olduğunu bilmemektedir. Bir de yetkisi ve bütçesi fazla olan Büyükşehir var sağ elin gücü kadar güçlü. Biz de geçen dönem aynı şekilde çalışmıştık. Belediye Başkanlarını yükselten ve yücelten kendi var olan ekip arkadaşlarıdır. Tarsus’taki başarının altında ömrünü belediyede geçirmiş, her kademede görev almış Şevket Can başkanımız vardır. Kendisini tebrik ediyoruz. Biz de ekip arkadaşlarımızla birlikte 15 yıldır ortak aklı ortaya koyarak, bir yönetişim anlayışı içirişinde Toroslar’ı Mersin’in en hızlı gelişen ilçesi yaptık. Bizim en özellikli yanımız; enerji dolu olmamız, gelişmeleri takip etmemiz ve vizyonel duruşumuzdur. Ülkücü olarak da bu hareketin içerisinde gençlik yıllarımızdan beri olduk, sapmadık ve doğru yolumuzda ilerliyoruz. Biz bu seçimde herkesin oyunu almak suretiyle kazanmak istiyoruz. Bir milyon 275 bin insanımızın oyuna talibiz. Tarsus’ta Şevket Can’ı, Büyükşehir’de Hamit Tuna’yı desteklemeye var mısınız?. Birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Bir olacağız, diri olacağız Büyükşehir başta olmak üzere 13 İlçemizi kazanacağız” dedi.
“Silifke, Cumhur İttifakı Adaylarını Bağrına Bastı”
Başkan Tuna, Tarsus’taki programın ardından Silifke’de hemşehrileri ile buluştu. MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin de eşlik ettiği programda Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’ya ve Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan’a, Silifke İlçe Teşkilatı ve hemşehrileri tarafından coşkulu bir karşılama gerçekleştirildi.
Kabasakallı Mahalle girişinde, Silifkeli çiftçilerin de traktörleriyle destek verdiği karşılamanın ardından yine teşkilatlarla birlikte konvoy eşliğinde şehir turu atılırken, daha sonra İlçe Teşkilatı önünde bir araya gelindi.
Burada bir konuşma yapan MHP Silifke İlçe Başkan Levent Nogay, Mersin Büyükşehir ve 13 İlçede Cumhur ittifakı ruhunun tam anlamıyla kucaklaştığını kaydederek; “Biz diyerek gönül ittifakı çoktan oluşmuştur.31 Mart akşamı Büyükşehir Belediyemizde ve 13 İlçemizde zafere uluşarak, bu coşkuyu hep beraber yaşayacağız” dedi.
Cumhur İttifakı Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan da Silifkeli hemşehrilerinin teveccühü ve coşkusu karşısında heyecanlandıklarını belirterek; “Büyükşehirde Belediye Başkanımız Hamit Tuna’ya en iyi şekilde destek vereceğiz. Yerel yönetimler yasası ile birlikte işin ağırlığı Büyükşehirde. Onun için Büyükşehir’i almamız lazım. Bize tek elimizi değil, iki elimizi verin” dedi.
Silifke’de acil yapılması gereken projeleri hazırladıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da da; “Görüyoruz ki gönüller hazır. İnşallah hep birlikte öyle bir halay çekeceğiz ki 13 İlçemiz ve Büyükşehir başta olmak üzere hepsini açık ara alacağız. Burada acil yapılması gereken hizmetler anlamında notlarımızı aldık ve projelerimizi hazırladık. Tek başına değil bir yönetişim anlayışında hep birlikte yapacağız. İsrafçı değil, insaflı belediyecilik ve üreten belediyecilik diyoruz. Biz bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde ve tesislerimizde işimizi bir defa yaptık ama tam anlamıyla yaptık. Bunu Silifke’de de gerçekleştireceğiz. Üreterek Silifke’yi daha yaşanılabilir bir ilçe yapacağız. Özellikle turizm anlamında İlçemizin pastadan pay alması için projelerimizi hayata geçireceğiz. Genel İdarenin projelerini, yerel idarenin projeleri ile birlikte entegre ederek, bu kenti uçuracağız. Sadece Türkiye özelinde değil, dünya kenti yapacağız “dedi.
İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de daha yaşanılabilir bir Silifke için hemşehrilerinden Büyükşehir adayı Hamit Tuna’ya ve İlçe Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan’a destek vermelerini isteyerek; “Biz bu memleketi ve bu memlekette yaşayan herkesi seviyoruz. Bu memlekette sağcı, solcu olur ama Silifke’den vatan haini çıkmaz. Cumhur ittifakı, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği, milletimizin bölünmemesi, bayrağımızın inmemesi ve ezanımızın dinmemesi için kurulmuş bir yapıdır. Bu yapıyı kimse bozamayacaktır. MHP olarak 13 ilçe ve Büyükşehir’de mücadele edeceğiz ve Cumhur İttifakını Mersin’in her köşesinde iktidar yapacağız” dedi.
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama
Tarsus ve Silifke’de Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Adayı Hamit Tuna'ya Coşkulu Karşılama

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti