Zonguldak Kozlu'da Barış Manço’ya benzer sesiyle sahne alan okul müdürü İbrahim Uğur Metin, 90’lar Konseri’nde unutulmaz anlar yaşattı.

Zonguldak'ta düzenlenen 90’lar Konseri'nde Kozlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin, öğrencileriyle birlikte sahne alarak Barış Manço'ya benzer sesiyle büyük ilgi topladı. Etkinlik sonrası sosyal medyada viral olan performansı hakkında konuşan Metin, eğitimin önemine değindi. Öğrenci velileri ise bu etkinliğin moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Zonguldak Kozlu'da Barış Manço’ya benzer sesiyle sahne alan okul müdürü İbrahim Uğur Metin, 90’lar Konseri’nde unutulmaz anlar yaşattı.
Zonguldak'ta düzenlenen 90’lar Konseri'nde Kozlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Uğur Metin, öğrencileriyle birlikte sahne alarak Barış Manço'ya benzer sesiyle büyük ilgi topladı. Etkinlik sonrası sosyal medyada viral olan performansı hakkında konuşan Metin, eğitimin önemine değindi. Öğrenci velileri ise bu etkinliğin moral kaynağı olduğunu ifade etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 90’lar Konseri, Kozlu Ortaokulu’nun İz Çocuk Korosu’nun sahne aldığı bir etkinlik olarak dikkat çekti. Okul Müdürü İbrahim Uğur Metin, konser boyunca sergilediği performansla izleyicilerden büyük alkış aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerle birlikte viral olmayı başaran Metin, aldığı övgülere mütevazı bir yanıt verdi. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Metin, eğitimin bir bütün olduğuna vurgu yaparak, "Bu tür etkinlikler Anadolu’daki birçok okulda yapılıyor. Değerli öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimizi hayata hazırlamak için çaba sarf ediyor. Bizler ummanda bir damlayız" dedi.

Öğrenci Velilerinin Duyguları

Kozlu Ortaokulu'nda öğrenci velisi olan Seher Taner, okulun idareci ve öğretmenleriyle iyi bir uyum içinde olduklarını belirterek, sahnedeki performansın kendilerine moral kaynağı olduğunu dile getirdi. Taner, "Bu okulun velisi olmaktan son derece memnunum. İdareciler ve öğretmenlerimizle sürekli fikir alışverişindeyiz. Son zamanlarda yaşanan okul saldırıları ve olaylar sonrasında, bu tür güzel haberleri duymak önemli. Keyif verici şeyler istiyoruz" şeklinde konuştu.

Taner, Metin’in sesinin Barış Manço’ya benzetilmesinin kendilerini duygulandırdığını vurgulayarak, "Gözlerimiz doldu. O 90’lar ruhunu bizlere keyifle yansıttı. Kendisi çok naif, kibar ve nazik bir insan. Gerçekten harika bir etkinlik oldu. Son zamanlarda okullarla ilgili üzücü olayların ardından bu olay bize ilaç gibi geldi" dedi.

Konsere Gidemeyen Velinin Pişmanlığı

Diğer yandan, etkinliğe katılamayan öğrenci velisi Özgür Kuru, konserin kapısına kadar gelip iş yoğunluğu nedeniyle geri dönmek zorunda kaldığını ifade etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri izlediğinde büyük bir tebessüm ve pişmanlık hissettiğini belirten Kuru, "Ülkemizde okullarda yaşanan sıkıntılardan sonra böyle tebessüm ettiren güzel videoların çıkması, ilçemiz ve ülkemiz için çok sevindirici. O gün konsere bir arkadaşımı bıraktım. Davet edildim ama iş yoğunluğundan katılamadım. Videoları izleyince, 'Keşke o atmosferi biz de yaşasaydık' dedim. O anları kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Okullarımız ve ülkemiz için çok güzel bir anı olmuş. Öğretmenlerimize sevgilerimi iletiyorum, hepsinin sesine ve yüreğine sağlık" şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin