19 Mayıs Bayramı Etkinliklerinde Tarsus’ta “Zakkum” Rüzgarı Esti

Tarsus Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği gösteri ve konserlerle TürkRock Müziği’nin yıldız topluluğu olan Zakkum, alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

20 Mayıs 2019 Pazartesi, 13:04
G: 20.05.2019 - 13:05
19 Mayıs Bayramı Etkinliklerinde Tarsus’ta “Zakkum” Rüzgarı Esti
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İsmet Paşa Mahallesi Rasim Dokur Bacası alanında konser ve gösteriler düzenlendi. Program, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan gür bir şekilde söylenmesi ile başladı. Konserde sırasıyla sahne alan Grup Revolutıon, Bahar Orkestrası ve Grup Refresh söyledikleri birbirinden güzel şarkılar ile alandakilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Daha sonra sahne alan Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Kursiyerleri tarafından “İzmir Marşı’nın işaret dili ile gösterisi izleyicileri mest etti. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş ise ellerinde Türk Bayrakları ve cep telefonlarının ışıkları ile İzmir Marşı’na eşlik ederken, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andılar.
Alanı dolduran binlere seslenen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Çalışmalarımızı yürütürken, gençlerimiz bu müzikleri icra ederlerken tek bir isteğimiz vardı. Karanlığa gömülen Tarsus’un mutlaka ama mutlaka aydınlığa kavuşması ve bu tarihi kentin gelmesi gereken o çağdaş görüntüyü bir önce görmesiydi. Emin olun, her şey çok güzel olacak dedi.”
Akşamın ilerleyen saatlerinde Zakkum Gurubu’nun sahne almasıyla konser coşkusu doruğa çıktı. Grup Zakkum’un solisti Yusuf Demirkol, sahneye elinde Türk Bayrağı ile çıkarken, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Zakkum grubu, konserinin ardından Tarsus halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.
Programın ardından Başkan Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcıları Avukat Ünzile Kuru ve Serap Kurtçu, etkinlikte yer alan sanatçılara Çanakkale Savaşı’nın önemli simgesi olan Nusret Mayın Gemisi’nin maketini hediye etti.
Daha sonra Tarsuslu gençler gece geç saatlere kadar alanda halaylar çekerek, 19 Mayıs bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”