Akdeniz’de "Halk Günü" Uygulamasına Yoğun İlgi

Gönül Belediyeciliğinin hayat bulduğu Akdeniz Belediyesi’nde; her Çarşamba uygulanan ‘Halk Günü’ne, her yaş ve kesimden vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Kendisini ziyarete gelen vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Gültak, dile getirdikleri talep ve sorunları not ediyor.

04 Temmuz 2019 Perşembe, 11:54
Akdeniz’de "Halk Günü" Uygulamasına Yoğun İlgi
-

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından hayata geçirilen Halk Günü uygulamasına, yüzlerce ilçe sakini vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Çarşamba günleri, 09:00-12:00 ile 14:00-17:00 saatleri arasında, başkanlık makamında ağırlanan vatandaşlar; talep veya sorunlarını bizzat Başkan Gültak ve Başkan Yardımcıları ile paylaşabiliyor.
Halk Günü’nde, konuklarını makamında karşılayan Başkan Gültak, sıcak ve samimi bir ortamda, gelen tüm vatandaşlarla sohbet edip dinledi. Başkan Gültak ile görüşen vatandaşların kimisi, çocuğu veya kendisi için iş talebinde bulundu, kimisi de belediyecilik hizmetleri konusunda yaşadıkları sorunların çözümü için Başkandan destek istedi. Konuklarını tek tek dinleyen Başkan Gültak notlar aldı; belediye hizmetleriyle ilgili dile getirilen sorunların çözümü için birim yetkililerini aradı.
“İnsanlarımıza dokunacağız, derdiyle dertleneceğiz”
Akdeniz’de; gönül belediyeciliği şiarıyla, hiçbir ayırım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla hizmet vereceklerinin altını çizen Başkan Mustafa Gültak, “Düzenli hale getireceğimiz ‘Halk Günü’ uygulamamız sayesinde, insanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlarına birlikte çözüm arayacağız. İnsanlarımızla doğrudan temas kuracak, bu sayede yaşanan sorunları daha hızlı çözme imkânı bulacağız. Belediyemizin kapıları bütün vatandaşlarımıza daima açık olacaktır. Mersin ve Akdeniz’de, gönül belediyeciliğinin farkını ortaya koyacağız” dedi.
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yaptığı değerlendirmede; sadece halk günü uygulaması ile değil, mahalle ve esnaf ziyaretleri ile sürekli halkın içinde olacağının da altını çizerek; “Öncelikli hedefimiz insanlık, ilk amacımız da geçmişin yanlış politikaları sonucu Akdeniz’de kronikleşen sorunları ortadan kaldırmak. İnsanlarımıza dokunan, kederiyle kederlenip, acısını paylaşan, sevincine ortak olan ve gönüllerin bir araya gelmesini sağlayan yönetim anlayışını hâkim kılacağız. Dört duvar arasına sıkışan bir anlayışı asla kabul etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı