Aksaray Merkez'de Asfalt Sezonu Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde Açıldı

Aksaray'da asfalt sezonu, Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde başladı. Belediye, kilit parke taşı, kaldırım ve yol açma çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Aksaray Merkez'de Asfalt Sezonu Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde Açıldı
Aksaray'da asfalt sezonu, Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde başladı. Belediye, kilit parke taşı, kaldırım ve yol açma çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.
Google News'te Abone Ol

Aksaray Belediyesi, 2015 yılının asfalt sezonunu Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde başlattı. Asfalt çalışmalarıyla birlikte şehrin farklı noktalarında kilit parke taşı, kaldırım ve yol açma işlemleri aynı anda gerçekleştirilmeye başlandı. Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahar döneminin gelmesiyle birlikte asfalt serim işlerine başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, asfalt atılacak mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve sakinleri ile görüştü. Başkan Yazgı, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve belediye hizmetlerinin her mahalleye ulaşacağına dair açıklamalarda bulundu. Başkan, göreve gelir gelmez kenar mahallelerde asfalt çalışmalarına başladığını belirtti. Geçtiğimiz yıl, Hacılar Harmanı, Yavuz Sultan Selim, Hürriyet, Kurtuluş, Laleli, Bayram Baba, Bedir Muhtar, Kalanlar, Zafer, Çiftlik, Yeni Mahalle ve Somuncu Baba mahallelerinde toplam 150 bin ton asfalt kullanıldı. Bu yıl ise, asfalt sezonu Meydan ve Çerdiğin Mahallelerinde başlatılmış olup, diğer bölgelerde de kaldırım, yol açma ve yama işlemleri eş zamanlı şekilde yürütülmektedir. Belediye ekipleri, ayrıca yol yapımının yanı sıra tespit edilen bozulmaları düzeltmek amacıyla asfalt onarımı ve kısmi kaplama çalışmaları da planlıyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin