Basınla Bir Araya Geldiler, İyi Parti Tarsus Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Ülke geneli İl ve İlçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarının büyük bölümünü tamamlayan İyi Parti, Tarsus Kurucu Yönetimi 11 Şubat 2018 Pazar günü olağan 1. Kongre öncesi Tarsus Basını ile kahvaltıda buluştu.

02 Şubat 2018 Cuma, 20:21
G: 02.02.2018 - 20:26
Basınla Bir Araya Geldiler, İyi Parti Tarsus Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu
-

İlçe Başkanı M. Tekin Çelik ve Yöneticilerin tamamına yakının ev sahipliği yaptığı "Basınla Tanışma" toplantısı, Şelale Has Bahçe tesislerinde gerçekleşti. Kahvaltılı toplantıya Tarsus Basını büyük ilgi gösterdi. 
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Mustafa Tekin Çelik,basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, “Meral Akşener Hanımefendi’nin Genel başkanlığında Türkiye’de kuruluşunu tamamladıktan sonra İl ve arkasından İlçelere verilen görevler doğrultusunda tarafıma tevdi edilen Tarsus İlçe Başkanlığı görevinin akabinde çalışmalar yapılmış ve Tarsus’u temsil edecek İYİ parti İlçe yönetim kurulu oluşturulmuştur.’’ İfadesini kullandı.
Mustafa Tekin Çelik ‘’İnanıyorum ki bu yönetim kurulu Genel Başkanımızın Teşkilatlarımıza vermiş olduğu mesajlar doğrultusunda görevini en iyi şekilde yapacak ve ülkemizde yaşadığımız siyasi boşluğu Genel Merkezimiz, Tarsus’taki siyasi boşluğu ’da Tarsuslu vatandaşlarımızla birlikte biz doldurmaya çalışacağız.
İnsanlarımızla bire bir kurduğumuz ilişkilerle onların kalbine girecek, gönüllerini kazanacak, Genel Başkanlığımızdan aldığımız güç ve destekle ‘de Türkiye’de olduğu gibi Tarsus ve Mersin’in genelinde varlığımızı kabul ettirip iddialı bir seviyeye geleceğiz.’’ dedi.
Sözlerine devam eden İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekin Çelik’’ Tarsus’ta parti binamız,  Langen Bulvarının başındaki Galip Ekenler Apartmanının B bloğundadır. Fiziki eksikle tamamlanmış ve halkımıza hizmetine sunulmuştur. Yoğun bir ilgi ve alaka olduğunu memnuniyetle belirtmek isterim. İlk iki günde 383 kayıt yapılarak Mersin’de bir rekor kırılmıştır. İnşallah kayıtlarımız devam edecek ve hedeflediğimiz üye sayısında çok kısa sürede ulaşılacaktır.” Dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızdan aldığımız talimat doğrultusunda parti delegasyonu belirlenerek  İYİ Parti İlçe Kongremiz  11 Şubat Pazar günü Tarsus-Adana yolu  üzerindeki Yıldırımlar Park Restaurant’ta yapılacaktır. Kongremize bütün basın mensuplarımızı buradan davet ediyor, ayrıca davetiye ulaştıracağımızı da belirtmek istiyorum.
Parti olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünden bu yana  Kurtuluş Savaşımızın eşsiz kahramanı Başkomutan, cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün ilklerini esas alan, Türkiye Cumhuriyeti’ni milletler topluluğunun bağımsız, egemen , şerefli ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı; böylece bölge ve dünya barışına katkı sağlamayı hedeflemektedir.
Tarsus teşkilatı da aynı çizgide yürümeye kararlıdır.
Anayasamızın ilk dört maddelerinden taviz vermeyiz ve tartışmaya girmeyiz. Demokrasi vazgeçilmezimizdir. İnsan hakları, adalet, eşitlik, özgür düşünce , hür irade, liyakat bağımsız ve tarafsız yapı denge ve denetim sistemleri gibi demokratik hukuk devletleri temel kavram ve ilkelerini benimseyen bir yapıdan ödün veremeyiz. Parti olarak tek başına iktidar hedefimizdir hiçbir partiye yakın hiçbir partiye uzak değiliz, vatanımıza bayrağımıza dinimize düşman olanlar hariç. Hedeflerimizden en büyüğü milli gelirlerimizi yükseltmek ve üretim ekonomisini yeniden tesis etmektir. İlerleyen günlerde parti politikamızın tanıtımı ayrıca yapılacaktır.’’
 
Basınla Bir Araya Geldiler, İyi Parti Tarsus Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu
Basınla Bir Araya Geldiler, İyi Parti Tarsus Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi