Başkan Özyiğit İşçilerle Buluştu

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediyede kadrolu işçi statüsünde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi.

01 Kasım 2019 Cuma, 16:24
Başkan Özyiğit İşçilerle Buluştu
-

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye işçileriyle buluşmasında, Yenişehir’in insanların yaşamak için, işyeri açmak için tercih ettiği ilçe durumuna geldiğini söyledi.

Yenişehir Belediyesi’nin uzun zamandır sosyal demokrat anlayışla yönetildiğine değinen Abdullah Özyiğit, “Yapılan çalışmalar sayesinde bu kent herkesin beğenisini kazanan, insanların yaşamak için, işyeri açmak için tercih ettikleri bir ilçe oldu. Her zaman söylüyorum. Yenişehir Mersin’in kalbidir. Yenişehir’de yapılacak her hizmet Mersin’in de gelişime büyük katkı sunar. Bugün Mersin’in en gözde ilçesi Yenişehir. Burada herkesin emeği var. Proje çizen mühendis, mimar, teknisyen arkadaşımızdan şoför arkadaşımıza, park bahçelerde çalışan arkadaşımızdan temizlik işlerinde çalışan arkadaşımıza kadar herkesin bu başarıda payı var” dedi.

İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Yenişehir Belediyesi’nin nisan ayından itibaren yeni bir anlayış ve heyecanla çalışmaya başladığını da ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Birlikte yönetim anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz. Ne yapacağımızı, nasıl yapacağımızı halka danışıyoruz, uzmanlara danışıyoruz. Bu şehre hizmet eden bir ekibiz. İnsanlar bize güvendi, bu belediyeyi yönetin dedi, hizmet üretin dedi. Bu hizmeti birlikte üreteceğiz. Bu işleri yaparken de emeğinizin karşılığını alın teriniz kurumadan vermek istiyoruz. Bu kurumun sürdürülebilir olması için de hepimize görev düşüyor. Emeğe saygımızın sonsuz olduğunun altını bir kez daha çizmek istiyorum” diye konuştu.
Toplantının ardından Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi işçileri ve sendika temsilcileriyle birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sırasında Başkan Abdullah Özyiğit ile işçiler sohbet etti.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ATATÜRK KİTABI

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, işçilerle buluşmasının ardından Temizlik İşleri personeli Kerim Çukur'un doğum gününü de kutladı. Başkan Abdullah Özyiğit, 43 yaşına giren Kerim Çukur'a İlber Ortaylı'nın ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ve Efe Erginer'in ‘Bir Başka Atatürk’ adlı kitabını hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı