CHP Mersin gençliğinde yeni dönem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Uz oldu.

30 Aralık 2015 Çarşamba, 08:39
CHP Mersin gençliğinde yeni dönem
-

MERSİN HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Uz oldu. Çağlar Uz, Gezi’nin ruhuyla CHP’yi iktidara taşımak için çalışacaklarını söyledi.

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Kongresi, Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Onur Demirci ile Çağlar Uz’un yarıştığı kongrede seçime blok listeyle gidildi.

Divan başkanlığını CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler’in yardımcılıklarını Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Toy ve Mehmet Samer yaptı. Kongreyi, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yılmaz, İl Başkanı Abdullah Özyiğit, il ve ilçe yöneticileri ile Milletvekili Serdal

 

Kuyucuoğlu, Milletvekili adayları Semra Kabasakal, Sibel Gazi Tabel de izledi. 

Çağlar Uz, 193 delegeden 104’ünün oyunu aldı. CHP Mersin Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, oy sayımının tamamlamasının ardından; kazananın CHP olduğuna işaret ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi kazanmıştır. Ancak bundan sonra görevi yürütecek olan Çağlar Uz’dur. Görevi bırakan Emre Tatlidil başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkan Çağlar Uz ve yönetimine başarılar dilerim.

CHP ye hayırlı olsun” dedi.

KAZANAN EMEK OLDU

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Uz, kongre sonrası yaptığı teşekkür açıklamasında; “İl Gençlik Kolları seçiminde kazanan ya da kaybeden taraf olmamıştır. Bizler hep el ele, kol kola omuz omuza olacağız. Söz veriyorum! Biz gençlerden desteğini esirgemeyen tüm partililerime teşekkür ederim. Kazanan emek, kazanan gençlik, kazanan partimiz oldu” dedi.

AKP’NİN İLK YENİLGİSİDİR GEZİ

Gezi ruhu ile çalışacaklarını ve CHP’yi iktidara taşıyacaklarını ifade eden Başkan Uz, “AKP'nin, bizlere karşı ilk yenilgisidir Gezi Direnişi. Bu mücadele ruhu ile partimizi iktidara taşımak için çok çalışacağız.  İktidar yürüyüşünde, hem partimizi, hem de ülkemizi bu ruh ile yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini K ullandı.

Çağlar Uz’un başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: veysel Motu, Durul Üşenmez, Ahmet Aziz Kahraman, Mehmet Murat Altan, Ertan Özdemir, Onur Karakaya, Deniz Uz, Seçkin Oral, Selami Karataş, Neslihan Gül Togay, Nilay Karadaş, Fulya Hallaç, Batuhan Çelebi, Hülya Gür, Çiğdem Ateş, Ramazan Metin, Ali Fındık, Batuhan Mert, Ersin Randa, Seyfi Çelik.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı