Erdemli İlçesinde Hizmet Atılımı

Belediye ekipleri çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

06 Mart 2018 Salı, 21:49
Erdemli İlçesinde Hizmet Atılımı
-

Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen Erdemli ilçesi Kumkuyu Beldesinde Azimli Bahçecik mevkiinde asfalt hizmeti için hazırlıklar sürerken, bir yandan da sokaklar parke ile donatılıyor. Büyükşehir yasası sonrası hizmette hız kesmeyen Erdemli Belediyesi yalnızca merkez değil kırsala alanlarda da yaptığı hizmetlerle vatandaşları mutlu ediyor. 71 mahallenin her caddesini adım adım arşınlayarak tarihinde almadıkları hizmetleri götüren Erdemli Belediyesi, ‘Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek için hummalı çalışmalarını sürdürüyor.
 Erdemli’yi nakış nakış İşlediklerini ihtiyacı olan bölgelere anında hizmet götürmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kumkuyu Mahallesi’nde bazı bölgelerde tespit ettikleri eksikliklere programları dâhilinde müdahale ettiklerini ve yolların asfalta hazır hale getirilme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Kumkuyu’da Azimli Bahçecik Mevkiinde vatandaşların bahçe yollarının asfaltlanacağı müjdesini veren Başkan Tollu bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Asfalt hizmetinin yanı sıra söz konusu mahallede kapsamlı bir parke çalışması yürüttüklerini tüm ara yol ve sokaklarda çalışmaların sürdüğünü belirten Tollu, verilen hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini ifade ederek, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını tasarruftan da taviz vermediklerini dile getirdi. En uzak yerleşim bölgeleri dâhil tüm mahallelerin asfalt hizmetiyle tanıştığını ihtiyacı olan bölgelerde de parke döşemeyi sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Tollu, 7/24 işbaşında olduklarını kaydederek, Kumkuyu’da bazı bölgelerde bahçe işleriyle uğraşan vatandaşların yollarının asfaltlanması için hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yakın zamanda çalışmaların tamamlanmasıyla Kumkuyu’nun güzel bir görünüme sahip olacağını beyan eden ve vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğine değinen Başkan Tollu, “İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle mahallelerimizi de zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer” dedi.
ERDEMLİ, TARİHİN EN BÜYÜK HİZMETLERİNE TANIKLIK EDİYOR
Belediye olarak parke yol çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini 8 yılda 156.000 metre parke hizmetine imza attıklarını söyleyen Başkan Tollu, ‘merkez ve kırsalda sürdürülen hizmetler ilçenin ufkunu açıyor’ diyerek, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının kendi hizmet dönemlerinde yapıldığını ifade etti. Erdemli’nin birçok yerini uzak yakın demeden asfalt ve yeni yollar açtıklarını kaydeden Tollu, ihtiyaç olan bölgeleri ise parke yol ve kaldırımlarla süslediklerini belirterek, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizdi.
KÖY VE BELDELERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Yapılan açıklamada belediye ekiplerinin 30 ayrı noktada başlattığı hizmet atağıyla birlikte Erdemli’nin birçok mahallesinde, kırsal alanlarda asfalt, yol ve parke çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdüğü belirtilirken, birçok mahallenin ilk defa parke yol ile tanışmaya devam ettiğinin altı çizildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı