İyi Parti Mersin Eski İl Başkanı Servet Koca'dan 140 Gün Sonra Gelen Açıklama

İyi Parti Mersin İl Eski Başkanı Servet Koca sosyal medya hesabı üzerinden Burhanettin Kocamaz ve seçim dönemiyle ilgili açıklama yaparak kendini savundu.

08 Temmuz 2019 Pazartesi, 15:44
G: 09.07.2019 - 09:23
İyi Parti Mersin Eski İl Başkanı Servet Koca'dan 140 Gün Sonra Gelen Açıklama
-

İyi Parti Mersin İl Eski Başkanı Servet Koca sosyal medya hesabı üzerinden Burhanettin Kocamaz ve seçim dönemiyle ilgili açıklama yaparak kendini savundu.
Koca, " Merhaba Değerli Dostlarım, 19 Şubat 2019 tarihinde yaşanan "talihsiz olay" dan bugüne kadar tam 140 gün geçti, " kumpas " olarak adlandırılan olayın sorumlusu olarak suçlandım... diyerek açıklamasına başlayan Koca, SADECE Burhanettin KOCAMAZ ' ın ifadeleri ile ön yargıyla, sorgulanmadan, konuşmadan, kendimi savunamadan Türkiye'nin önüne atıldım, " insafsızca ve ailece linç edilen " kişi oldum . sustum ..

Suskunluğumda bile linç operasyonu arttırılarak sürdürüldüm "kumpasçı olmasa konuşurdu, ne konuşacak ki" dendi ... art niyet ve at gözlüğü ile bakılıp yargılamaya ve mahkum etmeye devam ettiler, hala da ediyorlar.” İfadelerine yer verdi.
Bu vesile ile bu güne kadar, "sosyal medyada aleyhimde ağıza alınmayacak hakaretler savuran, tehdit eden kişilerin karşısında, beni savunmak isteyen dostlarıma ; "sakın karşılık vermeyin arkadaşlar size de bulaşırlar ve hak etmediğiniz bir biçimde sizi de kirletirler" şeklindeki uyarılar yaptığını söyleyerek açıklamasını sürdüren Koca, “sessizliğimi paylaşan, bir an bile bana olan inançlarını ve güven duygularını kaybetmeyen, her gün gerek arayarak gerek ziyaret ederek varlıklarını hissettiren, yanımda duran, güven ve moral vererek dik duruşuma destek olan aileme ve tüm dostlarıma milyonlarca ve defalarca bir kez daha şükranlarımı sunuyor ve bilmenizi istiyorum ki ; "
BİRİKTİRDİĞİM EN DEĞERLİ VARLIKSINIZ ve HER BİRİNİZ BENİM İÇİN BİRER KAHRAMANSINIZ "
Biliyorsunuz ; 19 Şubat 2019 tarihinde vuku bulan olay hakkında, hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu, Savcı ; "17 Nisan 2019 tarihinde Kovuşturmaya Yer Olmadığına dair" kararı vermişti, 30 Mayıs 2019 tarihinde Burhanettin KOCAMAZ beyin avukatı tarafından karara itiraz edilmişti, 28 Haziran 2019 tarihinde de 2. Sulh Ceza Hakimi, "Savcı'nın verdiği kararda herhangi bir hukuka aykırılığın ve isabetsizliğin bulunmadığı anlaşılmakla, usul ve yasaya uygun olarak verilen karara karşı Müşteki Burhanettin KOCAMAZ tarafından yapılan itirazın reddine, yapılan inceleme sonucu CMK 173/3 ve 271/4 maddeleri gereğince kesin olmak üzere karar verildi" diyerek karara bağlamıştır. Adalete olan güvenimde asla tereddüte düşmedim, ve en büyük özelliğim olan kendimi sorgulama konusuna gelince ; evet " Vicdanen de rahatım " ... Biliyorum, herkesi ikna ve mutlu edemem, itiraz edenler mutlaka olacaktır, ama siyasi görüşü, dini, dili ne olursa olsun beni tanıyan herkes çok iyi bilir ki ; ASLA BAŞIMI ÖNE EĞECEK BİR ŞEY YAPMAM ...
Bu söylediğimin doğruluğunu kısa bir süre sonra ve uygun bir zamanda yapacağım basın açıklamalarımda bir kez daha göreceksiniz. Sayfamda her gün paylaşımlarımın devam edeceğini bildirir, herkese iyi günler ve mutluluklar dilerim.” Sözlerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor