İYİ Parti Tarsus İlçe Kongresi Eski Bakan Ayfer Yılmaz'ın Katılımıyla Gerçekleşti

Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Tarsus İlçe 1. Olağan Kongresinde seçilmiş yönetim belli oldu. Yönetim Kurulu (asil ve yedek liste), İl Delegeleri (asil ve yedek) listeleri

11 Şubat 2018 Pazar, 17:40
G: 12.02.2018 - 12:03
İYİ Parti Tarsus İlçe Kongresi Eski Bakan Ayfer Yılmaz'ın Katılımıyla Gerçekleşti
-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Devlet eski Bakanı Ayfer Yılmaz, Mehmetçik’in Türkiye’yi bir kez daha başarıya ulaştırmak için Afrin’de savaştığını belirterek, “Hepimiz, onların arkasındayız, onlara duacıyız” dedi. 
Ayfer Yılmaz'ın Konuşması  (video)
M.Tekin Çelik'in Konuşması  (video)
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, partisinin Tarsus İlçe Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongre salonuna gelen Yılmaz, kendisi için kurban kesilmek istenmesi üzerine buna izin vermedi. Yılmaz, daha sonra Tarsuslular ile selamlaştı. Kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirten Yılmaz, partililerle tek tek kucaklaşarak, diğer partilerden İYİ Parti’ye geçiş yapan üyelere rozetlerini taktı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Kongrede konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Yılmaz, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini söyledi. Yılmaz, “Milli çıkarlarımızı hiçe sayarak, mezhepçi bir zihniyetle yürütülen bir dış politika sonrasında askerimiz, ülkemizi bir kez daha başarıya ulaştırmak için Afrin’de savaşıyor. Hepimiz, onların arkasındayız, onlara duacıyız. Şehitlerimizin her biri, birbirinden değerlidir. Bu iktidar için 20- 25 olabilir. Bizim için her biri ayrı bir ana yavrusudur. Yaşanmamış hayalleriyle birlikte kalplerimizde yaşamaya devam edecekler. Hepsini rahmetle anıyoruz, ailelerine ve bütün milletimize de başları sağ olsun diyoruz” diye konuştu.
Parti olarak daha iyi bir Türkiye için yola çıktıklarını vurgulayan İYİ Parti Genel Başkanı Yılmaz, şunları söyledi: 
“Peki, biz neden bugün buraya geldik? Ülkemizi kutuplaştıran, kamplaştıran, olmadı ötekileştiren korku ile üzerine her türlü uygulamayla yönetmeye çalışan ‘tek adam rejimi’ne karşı ortak bir aydınlık bir gelecek kurmak için hep bir araya geldik. Bu onların ki değil, bu bizim cumhuriyetimizi kuran Ulu Önder Atatürk’ün bize teslim ettikleri bu namus borcumuz olan bu vatanı çağın ilerisine taşımak için biz iyi insanlar bir araya geldik. Bizim amacımız, bu bölünmeye son vermek. Bize öğretilen kardeşliği yeniden yaşamak, bizim için en iyi sistem olan demokrasiyi tekrar kurmak, artık kuvvetli bir parlamenter sistemi ülkeye getirmek için yeniden devlet olmak, yeniden parlamenter cumhuriyeti tesis etmek için özgürleri yaşamak için geldik.” 
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde daha önce parti genel merkezi tarafından ilçe başkanı olarak atanan Mustafa Tekin Çelik, güvenoyu alarak, yeniden başkan seçildi.

M. Tekin Çelik Başkanlığında Oluşan İyi Parti Tarsus İlçe Yönetimi ve Delegeleri
İYİ Parti Tarsus Yönetim Kurulu Listesi (Asil)

İYİ Parti Tarsus Yönetim Kurulu Yedek Listesi

İYİ Parti Tarsus İL DELEGELERİ (ASİL)

İYİ Parti Tarsus İL DELEGELERİ (YEDEK)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı