Kahve Dünyası’ndan Çikolata Tadında Bayram

Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren bayramlar, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da Kahve Dünyası ile tatlanıyor.

09 Ağustos 2018 Perşembe, 16:01
Kahve Dünyası’ndan Çikolata Tadında Bayram
-

Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren bayramlar, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da Kahve Dünyası ile tatlanıyor. Gerçek çikolatayı meyve çeşitlerinden karamele eşsiz lezzetler ve sofistike tasarımlar ile buluşturan el yapımı spesiyaller hem ikram hem de hediye için akla gelen ilk seçenek oluyor. Klasikten vazgeçmeyenlerin tercihi madlenler damaklarda eşsiz bir tat bırakırken, bayram sofralarının ardından içilen Türk kahvelerine ise dışı çikolata kaplı, içi bol fıstıklı çifte kavrulmuş lokumlar eşlik ediyor.
Kahve Dünyası, gerçek çikolatadan gelen gerçek mutluluk ile Kurban Bayramı’nı kutluyor. Çikolatayı taptaze meyveler, yemişler ve karamelden kahveye birbirinden enfes dolgular ile sunan Kahve Dünyası, bayramı unutulmaz lezzetlerle taçlandırıyor.
Fıstıktan bademe, karamelden tropik meyveliye birbirinden özel lezzetleri gerçek çikolatayla buluşturan Spesiyal, şık ve sofistike sunumuyla ikramın yanı sıra hediye için de güzel bir alternatif oluşturuyor. Hindistan cevizli, bitter ve sütlü çikolata dolgusuyla damakları şenlendiren Trüf’ün sırrı ise gerçek kakao ve el yapımı üretiminden geliyor.
Çocuklar gibi sevindiren lezzet!
Rengarenk paketli tasarımıyla adeta çocukluk günlerine götüren Lavi, çikolatasının içiyle de bambaşka bir keyif yaşatıyor. Yumuşacık dolgusu, karamel, fındık, frambuaz, kahve ve Antep fıstığı ile harmanlanan bu özel lezzet, bayramın tadını doyasıya çıkartmak isteyenlerin tercihi oluyor.
Klasikten özel tasarıma
Kahve Dünyası’nın çikolataları, yalnızca tatlarıyla değil, sunumlarıyla da her zevke hitap ediyor. Sütlü ve bitter çeşitleriyle madlen, klasikten vazgeçmeyenlere aradıkları lezzetin çok daha fazlasını sunuyor. Gaziantep’in meşhur boz fıstıklarını sütlü veya bitter çeşitleriyle yeniden yorumlayan Roche ise el yapımı lezzeti ve şık tasarımıyla bayram misafirlerini gerçek çikolata tatmaya davet ediyor.
Türk kahvesinin tadı çikolatalı lokumla çıkıyor
Bayram geleneklerinden biri de yemeklerin ardından içilen Türk kahveleri. Kahve Dünyası’nın kendine has tadı ve eşsiz kokusuyla özel Türk kahvesine, dışı sütlü veya bitter çikolata kaplı, içi Antep fıstıklı çifte kavrulmuş lokumları çok yakışıyor.
Mağazalarında yalnızca kendi ürettiği lezzetleri sunan Kahve Dünyası’nın tüm çikolatalarında birinci sınıf kakao kullanılırken, hiçbir üründe katkı maddesine yer verilmiyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti