Kapalı Pazaryeri, Düğün Salonu, Meydan ve Asfalt yollar...

Mersin Erdemli Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra mahalleye dönüşen köyler ve beldelerde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

19 Ekim 2018 Cuma, 20:51
Kapalı Pazaryeri, Düğün Salonu, Meydan ve Asfalt yollar...
-

Yıl boyunca dur-durak bilmeden asfalt-yolları vatandaşın ayağına seren Erdemli Belediyesi'nin yoğun mesaisi Tömük Yeşildere Mahallesi'nde sathı kaplama çalışmaları ile devam ediyor.
HİZMETLER TÖMÜK’TE DE TAM GAZ SÜRÜYOR
Erdemli Belediyesi eşit hizmet anlayışına dayanarak, mahalleye dönüşen köy ve beldelerde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasasıyla kendi hizmet sınırına giren Tömük ve mahallelerini asfaltlama çalışmalarıyla modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgede yapılan çalışmayla ilgili yaptığı açıklamasında, Erdemli Belediyesi'nin imkânlarını büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen bütün beldelere sırasıyla seferber ettiklerini ve hizmet götürmeye devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda Tömük'ün en uç noktasına kadar olan yerlerinin asfaltla tanıştığını kaydetti.
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Halktan gelen talepleri de değerlendirerek gerekli çalışmaları yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Tollu, "Tömük'te ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Esnaflarımızın yolları, merkez ve birçok noktada asfaltlama yapıldı. Ayrıca çiftçilerimizin bahçe yollarını da asfalta hazırladık. Bu hizmetleri yaparken mutlaka halkımızdan gelen talepleri ve şikâyetleri de değerlendiriyoruz. Eş zamanlı devam eden çalışmalar nezdinde 25 ayrı noktada başlattığımız hizmet hamlesi kapsamında olmak üzere tüm köyler ve beldeler nasibini alıyor. Erdemli'nin ve tüm mahallelerimizin daha iyi hizmete kavuşması için, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
"MODERN BİR KİMLİĞE KAVUŞTUK"
Hizmetlerin ayrım yapmadan her mahalleye gitmesi de esnaf ve vatandaşların takdirini topluyor. Belediyenin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yıllardır devam sorunlarına bir bir çözüm getirildiğini belirterek, modern bir görünüme kavuştuklarını söylediler. Kapalı Pazaryeri ve Düğün salonuna kavuştuklarını mahallelerine yeni meydan kazandırıldığını ve yarım asırlık hayallerinin Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sayesinde gerçeğe dönüştüğünü vurgulayan vatandaşlar, görüşlerini paylaştı. Tömük Yeşildere Mahallesi'nde süren sathı kaplama çalışmalarıyla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Ahmet Kara, yıllardır asfaltlanmayan yollarının büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi sayesinde yapıldığının altını çizdi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu çok başarılı bulduklarını söyleyen Kara, Tömük'e yapılan hizmetler dolayısıyla Başkan Mükerrem Tollu'ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”