Kayseri'de Ramazan Bayramı Boyunca 381 Bin Kişiye Ücretsiz Tramvay Hizmeti Sağlandı

Kayseri'de Ramazan Bayramı süresince ücretsiz tramvay hizmeti verildi ve 381 bin 21 kişi bu imkandan yararlandı. Başkan Büyükkılıç, uygulamanın vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Kayseri'de Ramazan Bayramı Boyunca 381 Bin Kişiye Ücretsiz Tramvay Hizmeti Sağlandı
Kayseri'de Ramazan Bayramı süresince ücretsiz tramvay hizmeti verildi ve 381 bin 21 kişi bu imkandan yararlandı. Başkan Büyükkılıç, uygulamanın vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı boyunca hayata geçirilen ücretsiz tramvay uygulamasının büyük bir ilgi gördüğünü duyurdu. Uygulama süresince, şehir genelinde raylı sistem hatları 20, 21 ve 22 Mart tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verdi. Bu süre zarfında toplamda 381 bin 21 vatandaş, Kayseri Ulaşım A.Ş. aracılığıyla raylı sistemden faydalandı.

Büyükkılıç, bayram ziyaretlerinin rahat, güvenli ve konforlu bir şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla bu uygulamanın düzenlendiğini ifade ederek, emeği geçen tüm personeli teşekkür etti. Başkan, "Bayramın birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak yapılan bu hizmet, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verdi," şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin bayram süresince tüm birimleriyle sahada aktif olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, sadece ulaşım hizmetleriyle sınırlı kalmayıp, zabıta denetimleri, mezarlık hizmetleri ve altyapı çalışmalarının da kesintisiz sürdüğünü belirtti. Ekiplerin, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tam kadro görevde olduğunu ifade etti.

Öte yandan, Kayserililer, ücretsiz ulaşım hizmetinin bayram ziyaretlerini kolaylaştırdığını ve sosyal dayanışmaya katkı sunduğunu dile getirerek memnuniyetlerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin bu örnek uygulaması, vatandaşlardan takdir topladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin