Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da partisinin iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güçlü ve dirayetli bir ülke olması gerektiğini vurguladı. Erbakan, "Türkiye’nin milli görüş ruhuyla ayağa kalkması ve bu zihniyetle yönetilmesi lazım," ifadelerini kullanarak, milli görüşün önemine dikkat çekti.
Necmettin Erbakan'dan aldıkları emaneti taşıyarak ikinci 40 yılda iktidara yürüyeceklerini belirten Fatih Erbakan, "Erbakan hocamızın bu icraatlarında ve söylemlerinde vücut bulan milli görüşün manevi mirasını layıkıyla taşıyacağız," dedi. Sözlerine devam eden Erbakan, milli görüşçülerle birlikte yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden büyük Türkiye hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.
Ayrıca, Türkiye'nin bağımsızlığını koruması gerektiğine ve kuvvetin gerçek kaynağının Cenab-ı Allah olduğunu belirtti. Erbakan, bu inançla hareket eden bir toplumun, uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde yer alacağını ifade etti. Yeniden Refah Partisi olarak, bu doğrultuda çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
