Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus'ta Partililer ve Vatandaşlarla Buluştu

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bugün öğle saatlerinde Tarsus İlçe Binası önünde Cumhuriyet Halk Partililerle seslendi ardından ise kent merkezi yarenlik alanındaki esnafları ziyaret etti.

12 Ocak 2019 Cumartesi, 14:34
G: 12.01.2019 - 15:06
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus'ta Partililer ve Vatandaşlarla Buluştu
-

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen aynı zamanda Tarsuslu olan Vahap Seçer, CHP İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, İl Yöneticileri, Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, İlçe Yöneticileri, CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adaylarının da katılımıyla, CHP Tarsus İlçe Binası önünde partililerle bir araya geldi. Seçer, "Ben elimden geldiği kadar değil, seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım" dedi.
Çok sayıda partili ve vatandaşın katılım sağladığı açık hava toplantısında, kendisini desteklemeye gelen kalabalığa hitap eden CHP Mersin Adayı Vahap Seçer, "Milletvekili adayı olmadık, arkadaşlarımızın yanında olduk. Türkiye Referandumlar yaşadı, görevde değildik iş hayatın da idik, tehlikeye açık bir yapıdaydık. Devletin bir baskısı olabilir demedik, Partimizin ve dünya görüşümüzün yanında olduk. Seçimler geldi, "Hayır ben aday değilim, yeni arkadaşlarımız aday olsun" dedik. Biz hedefimizi koymuşuz 31 Mart 2019'da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisine kazandıracağız dedik. Bu samimiyetimizi Allah gördü, Allah gönlümüze göre verdi." ifadelerini kullandı.
Seçimi kazanmak için elimden geleni yapmayacağım, ben seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım sözleriyle kalabalıktan büyük alkış alan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, "Ben sadece Cumhuriyet Halk Partililerin oyunu istemiyorum, onlar zaten Cumhuriyet Halk Partisine verecek. Az önce söyledim, ben tüm canlı varlığın Belediye Başkanı olacağım dedim, ben herkesin oyuna talibim. AK Partilinin de, MHP'linin de, İyi Partilinin de... Kürt'ün de.. Türk'ün de.. Arap'ın da.. Yörük'ün de.. Ben Anadoluyum dedim Anadolu.. Ben bu kente hizmet etmek istiyorum... " dedi.
"İşsizlik Sorunu Çözeceğim"
Aday Seçer, "Bu kentte işsiz insanlar var. Bizi insanlar telefonla arıyor. "İş bulamıyoruz, çocuğumuz, gelinimiz kızımız işsiz, aşsız, ekmeksiz" diyor.  Bunun AK Partilisi, MHP'lisi yok.. Bunu dini imanı yok! Alevi Sünni ayrımı yok. Bu çocuk işsiz bu çocuk garip. Bu çocuğa iş yaratmamız lazım." ifadeleriyle işsizliği çözecek projelerinin olduğunu belirtti.
Özellikle tok olanlar acın halinden anlamadığı için, buna da karşıyım. "Yahu Fakire fukaraya makrana şeker veriyorlar onların oylarını alıyorlar." diyorlar ben bunlara katılmıyorum diyen Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, "Ben Belediyenin kasasını sonuna kadar, yoksullara açacağım. Onların parasını onlara vereceğim. Benim kapım ranta kapalı olacak.  Her yerde söylüyorum. Bu memleket en fazla hırsızlardan çekiyor. Bu memleketin kaynakları var. Dünyayı gezin Tarsus ovası gibi bir ova bulamazsınız. Mersin gibi bir kent bulamazsınız. Bazı kentler vardır. Sanayisiyle ünlü, bazı kentler vardır turizmiyle ünlü bazı kentler vardır tarımıyla marka kent olmuş. Ama allan Mersin' her şeyi vermiş Tarımı da vermiş. Turizmi de vermiş. Sanayiyi de vermiş. Ormanı da vermiş. Denizi de vermiş. Bütün bu potansiyelleri açığa çıkaracağız." sözlerini kullandı.
Vahap SeçerVahap Seçer Tarsus

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”