Mersin Büyükşehir Belediyesi, Merkez 4 İlçedeki Bin 656 Açık Hava Reklam Aracını 3 Yıllığına Kiraya Verecek!

Mersin İli, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe sınırları içerisinde, şartname eki listede yer, koordinat, adres, reklam araçları çeşidi ve adedi belirtilen mevcut 1656 adet Açık Hava Reklam Araçlarının 3 (üç) yıl süre ile reklam işletmesinin kiralanması işi için ilan yayınlandı.

18 Ekim 2019 Cuma, 22:50
G: 18.10.2019 - 23:08
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Merkez 4 İlçedeki Bin 656 Açık Hava Reklam Aracını 3 Yıllığına Kiraya Verecek!
-

İhaleye katılacak firmalar, teklif usulü yapılacak kiraya verme işinde 1.5 Milyon Lira geçici teminat verecek. Teklifler, 23 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00'de verilecek. 3 yıllık kiralama bedelinin ise 50 Milyon TL olacağı tahmin ediliyor.
Gazete ve çeşitli mecralarda yayınlanan ilanın detayı ise şu şekilde;
MADDE 1-Mersin İli, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe sınırları içerisinde, şartname eki listede yer, koordinat, adres, reklam araçları çeşidi ve adedi belirtilen mevcut 1656 adet Açık Hava Reklam Araçlarının 3 (üç) yıl süre ile reklam işletmesinin kiralanması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile kiraya verilecektir.
3 (üç) yıllık tahmini bedel, KDV dahil 50.000.000,00 TL (Ellimilyon Türk Lirası) olup, Geçici Teminat 1.500.000,00 TL’dir. (Birmilyonbeşyüzbin Türk Lirası)
MADDE 2-İhale Şartnamesi mesai saatleri içerisinde 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası) karşılığında, Mersin Büyükşehir Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kira ve Tahsis Şube Müdürlüğünden alınacaktır.
MADDE 3-İhale 23 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14:00’de Çankaya Mahallesi, Atatürk Caddesi No:19 Akdeniz/MERSİN adresinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası (Taş Bina) Encümen Toplantı salonunda Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır. (saat ayarında Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun saat ayarı esas alınacaktır.)
MADDE 4-2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6.maddesinde belirtilen Gerçek ve Tüzel Kişiler bu ihaleye, doğrudan ve dolaylı olarak katılamazlar. Buna rağmen ihaleye katılanların üzerinde ihale yapılmış olsa bile ihale iptal edilip geçici teminatı, ya da sözleşme yapılmış ise de sözleşmesi fesih edilerek kesin teminatı gelir kayıt edilecektir.
MADDE 5-İSTEKLİLERDE ARANAN BELGELER
5/A-Gerçek Kişi/Kişiler Olması Halinde;
5/A-1) Kanuni İkametgâh Belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden veya E-Devlet kayıt sisteminden kare kodlu)
5/A-2) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu gösterir Noter tasdikli Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
5/A-3) İlk ilanın yapıldığı ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi, (Adliye veya E-Devlet Kayıt sisteminden kare kodlu)
5-A-4) İmza Beyannamesi aslı veya Noter onaylısı,
5/A-5) Tebligat için adres beyannamesi, (istekli yazılı olarak beyan ederek, imzalayacaktır.)
5/A-6) İhale şartnamesinin 6.maddesinde belirtilen yazılı tutarda geçici teminat bedeli yatırıldığına dair makbuz veya banka teminat mektubu vermesi,
5/A-7) İhale şartnamesinin 5.maddesinde belirlenen tutarda şartname alındı belgesi (makbuz) vermesi,
5/A-8) Mersin Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Müdürlüğünden alınacak “borcu yoktur” yazısı ibraz edilecektir.
5/A-9) Vergi Levhası fotokopisi,
5/A-10) İhaleye katılmak isteyen Gerçek Kişilerin son 3 (üç) yıllık cirolarının, yıllar bazında 5.000.000,00 TL (Beşmilyon Türk Lirası) ve üzerinde olduğuna dair onaylı belge sunmaları gerekir. (Vergi Dairesi Müdürlükleri ve Yeminli Mali Müşavirlerinden)
5/A-11) İstekliler adına vekâleten ihaleye katılarak teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleriyle birlikte vekâlet eden kişiye ait aslı veya noter tasdikli imza beyannamesi,
5/B-Tüzel Kişi/Kişiler Olması Halinde;
5/B-1) Tüzel Kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya İdare merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Tüzel Kişiliğe sicile kayıtlı olduğuna dair belgenin aslı veya Noter tasdikli sureti,
5/B-2) İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile Tüzel Kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri,
5/B-3) Temsilcisi ve baskın hisseye sahip ortakların ilk ilanın yapıldığı ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi, (Adliye veya E-Devlet Kayıt Sisteminden kare kodlu)
5/B-4) Temsilcisi ve baskın hisseye sahip ortakların ilk ilanın yapıldığı ay içerisinde alınmış Kanuni İkametgâh belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden veya E-Devlet kayıt sisteminden kare kodlu)
5/B-5) Vergi Levhası fotokopisi,
5/B-6) İhale şartnamesinin 6.maddesinde belirtilen yazılı tutarda geçici teminat bedeli yatırıldığına dair makbuz veya banka teminat mektubu vermesi,
5/B-7) İhale şartnamesinin 5.maddesinde belirlenen tutarda şartname alındı belgesi (makbuz) vermesi,
5/B-8) Mersin Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Müdürlüğünden alınacak “borcu yoktur” yazısı ibraz edilecektir.
5/B-9) İhaleye katılmak isteyen Tüzel Kişiliklerin son 3 (üç) yıllık cirolarının, yıllar bazında 5.000.000,00 TL (Beşmilyon Türk Lirası) ve üzerinde olduğuna dair onaylı belge sunmaları gerekir. (Vergi Dairesi Müdürlükleri ve Yeminli Mali Müşavirlerinden)
5/B-10)Tebligat için adres beyannamesi, (istekli yazılı olarak beyan ederek, imzalayacaktır.)
5/B-11) ) İstekliler adına vekâleten ihaleye katılarak teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleriyle birlikte vekâlet eden kişiye ait aslı veya noter tasdikli imza beyannamesi,
MADDE 6-Ortak Girişim Grubu olması halinde;
6/1-İş Ortaklığı Beyannamesinin aslı veya Noter onaylısı,
6/2-Ortak Girişim Gurubunu oluşturan Gerçek ve Tüzel Kişi/Kişilerin her birinin 5/A ve 5/B’de belirtilen esaslara göre temin edilecek belgeleri ibraz edecektir.
MADDE 7- Bu ihale için Bankalar tarafından verilen Teminat Mektupları ilgili Banka Genel Müdürlüklerine teyit ettirilecektir.
MADDE 8- İsteklilerin sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin ilgili ülke mevzuatına göre düzenlenmiş olması, Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluklarınca veya Dışişleri Bakanlığınca tasdik edilmiş olması gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından temin edilen belgelerin yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmiş olması ve bu belgelerin ibrazı gerekir.
MADDE 9-İhaleye esas Kapalı Teklif Zarfları, 23 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar sıra numaralı alındı belgesi karşılığında Çankaya Mahallesi, Atatürk Caddesi No:19 Akdeniz/MERSİN adresinde (Mersin Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası-Taş Bina) bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na teslim edilecektir.
İhale Komisyonu ihaleyi yapıp, yapmamakta serbesttir.
İLAN OLUNUR.
İHALE İLANI ÖZET BİLGİLERİ İhalelere Nasıl Katılırım?
Niteliği, Türü ve Miktarı : Mersin İli, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe sınırları içerisinde, şartname eki listede yer, koordinat, adres, reklam araçları çeşidi ve adedi belirtilen mevcut 1656 adet Açık Hava Reklam Araçlarının 3 (üç) yıl süre ile reklam işletmesinin kiralanması işi
İhale ve Teklif Açma Tarihi : 23.10.2019 14:00
İhalenin Yapılacağı Yer / Başvuru Adresi : Çankaya Mahallesi, Atatürk Caddesi No:19 Akdeniz/MERSİN adresinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası (Taş Bina) Encümen Toplantı salonunda
İhale Usulü : 2886 Sayılı DİK, Kapalı Teklif Usulü
İhale Türü : Kiraya Verme

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”