Mersin Erdemli’ye Kartlı Bisiklet Sistemi Geliyor

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitim kurumları gezileri kapsamında Sınav Kurs Merkezi, 75. Yıl Anaokulu, Masal Gündüz Bakım Evi ve Ahter Terapi Merkezi’ne ziyarette bulundu.

18 Ocak 2019 Cuma, 19:18
Mersin Erdemli’ye Kartlı Bisiklet Sistemi Geliyor
-

Kartlı Bisiklet Sistemi
75. Yıl Anaokulu Müdürü Sedat Toker ve öğretmenlerle sohbet eden Başkan Tollu, Kültür Merkezi’nde bulunan kurslardan söz etti. Öğrencilerin küçük yaşta sanatla tanışması için çalışmalar yaptıklarını belirten Tollu; resim, bağlama, gitar, yaratıcı drama gibi sanatsal kursların yanı sıra futbol, voleybol, yelken ve okçuluk gibi spor dallarında da eğitim verdiklerini dile getirdi. Öğretmenlerin ilçe içerisinde kart sistemi ile bisiklet kiralanması sisteminin getirmesini istemeleri üzerine Başkan Tollu, yeni dönem içerisinde proje kapsamında değerlendirilip, hizmete sunacaklarını söyledi.
Çocuk Hakları Seminerleri Düzenlenecek
Başkan Tollu Sınav Kültür Merkezi müdürü Sedat Arslan ve öğretmenlerle bir araya gelerek, Erdemli ‘de eğitimi daha iyi yerlere getirmek adına uğraştıklarını belirtti ve çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerine anaokulları ile devam eden Tollu, kendisini görmek isteyen bir çocukla sohbet ederek çikolata ikramında bulundu.Masal Gündüz Bakım Evi Müdürü Müslüme Eseli, Erdemli Belediyesi’nin Çocuk Danışma Merkezi kurmasından duydukları memnuniyeti ifade etti ve birlikte çalışmalar yapmak istediklerini belirtti. Özellikle çocuk hakları ve çocuk istismarı gibi konuların üzerinde seminerler düzenleyerek çocukları ve aileleri bilinçlendirme çalışmalarında, Çocuk Danışma Merkezi’ne destek olmak istediklerini söyledi.
Başkan Tollu Erdemli’ de Fark Yarattı
Ahter Terapi Merkezi Müdürü Ahter Sümbül, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun eğitim ve sanata yapılan desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Erdemli’de fark meydana getirdiğini söyledi. Engelli çocukların eğitiminin daha özenli ve ilgili olması gerektiğine dikkat çeken Ahter Sümbül, Engelsiz Park’ın açılacak olmasından dolayı Başkan Tollu’ ya teşekkürlerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi