Mersin SMMMO'da Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Tokgöz Seçildi

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın yeni başkanı Ömer Faruk Tokgöz oldu. Dursun Göktaş'ın istifası sonrası, yönetim kurulu içindeki seçimle bu göreve getirildi.

Mersin SMMMO'da Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Tokgöz Seçildi
Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın yeni başkanı Ömer Faruk Tokgöz oldu. Dursun Göktaş'ın istifası sonrası, yönetim kurulu içindeki seçimle bu göreve getirildi.
Google News'te Abone Ol

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yeni yönetimini belirledi. Eski başkan Dursun Göktaş’ın sağlık sorunları nedeniyle istifasının ardından, 10 Nisan 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Ömer Faruk Tokgöz, oda başkanlığına seçildi. Tokgöz'ün yönetiminde, Başkan Yardımcısı Haşim Gazi Hız, Oda Sekreteri Ersin Gökgün ve Oda Saymanı Ali Günaştı da görev alacak. Ayrıca Turgay Kapıkıran, Abdullah Demiroğlu ve Abdulhalim Yiğit de yeni yönetim kurulunda yer alıyor.

Tokgöz, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, SMMMO'nun tüm üyelerinin sesi olma hedeflerini paylaştı. Üyelerin mesleki sorunlarına çözümler bulacaklarını vurgulayan Tokgöz, haksız rekabetle mücadele edeceklerini ve meslektaşlar arası ilişkileri güçlendireceklerini belirtti. Ayrıca, Mersin ve ülke sorunlarına duyarsız kalmayacaklarını ifade etti.

Yeni dönemde mesleki hakların korunması için sürekli eğitimler düzenleyeceklerini ve meslektaşlarının kariyer gelişimlerine katkı sağlayacaklarını açıklayan Tokgöz, bilimsel ve teknolojik çalışmalar ile meslek odasının şeffaflık ve yenilik ilkeleri doğrultusunda ilerleyeceğini ifade etti. Tokgöz, güçlü işbirlikleri ile lider bir kurum oluşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin