Mersin Tarsus’ta Yine Silahlı Saldırı, Çevredeki İş Yerleri De İsabet Aldı

Mersin’de art arda silahlı saldırı ve kavga olayı..

24 Haziran 2019 Pazartesi, 16:03
Mersin Tarsus’ta Yine Silahlı Saldırı, Çevredeki İş Yerleri De İsabet Aldı
-

Öğretmenler Mahallesinde yaşanan son olayda, çevredeki iş yerlerinde isabet alırken, facianın eşiğinden dönüldü. Alacak meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen olayda bir kadın ve oğlu darp edildi.
Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre Öğretmenler Mahallesinde bulunan 2936 sokakta bir kadın ve oğluna kimliği belirlenemeyen 5 şahıs saldırdı. Alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı öne sürülen olayda kadını bir süre darp eden şahıslar daha sonra kadının oğluna yöneldi. Saldırıdan kurtulmak isteyen gence yanında getirdikleri pompalı silah ile ardı ardına ateş eden şahıslar caddeyi cehennem yerine çevirdi.
Etraftaki iş yerlerinde silahtan çıkan saçmalarla isabet aldığı öğrenilirken, bir kadın kuaförünün camları aşağı indi. İş yerlerinde kimsenin olmaması yaşanacak bir facianın önüne geçerken silahlı saldırganlar olay yerinden geldikleri yoldan kaçtı. Bu sırada çevredeki vatandaşların durumu emniyet güçlerine bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Darp edilen kadın ambulans ile hastaneye kaldırılırken, silah ile peşinden ateş açılan gencin sağlık durumu öğrenilemedi.
Emniyet güçleri bölgede yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı güvenlik önlemi aldığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Emniyet güçleri silahlı 5 saldırgan ile gencin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
ÖNCEKİ OLAY!
Tarsus’un Gözlükule Mahallesine bağlı Adile Hala Caddesinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.
Edinilen bilgiye göre 22 Haziran günü; Gözlükule Mahallesinde yer alan Adile Hala Caddesinde beyaz renkli olduğu öğrenilen bir araç ile siyah bir motosiklet arasında kovalamaca yaşandı. Motosikletli şahıs peşindeki araçlardan kurtulmak için mahalleye girerek ara sokağa daldı. Burada karanlık bir noktada motosikleti terk ederek evlerin arasından kaçmaya çalışan şahsa peşindeki kişiler pompalı silahlarla saldırdı. Silah sesleri üzerine mahalleliler de sokağa inerken silahlı saldırganlar geldikler araca binerek hızlıca bölgeden uzaklaştı.
Motosikletli şahısın sağlık durumu öğrenilemezken, terk edilen motosiklet gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişilerce sokağın başından kaldırıldı. Olay arasında ve sonrasında polis ekiplerinin bölgede olmaması vatandaşları telaşlandırırken, mahalleliler can güvenliğimiz yok diyerek tepkilerini gösterdiler.
Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti