Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde, öğrencilerin sevinci yüzlerinden okunuyordu. Törene Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Tek de katılım gösterdi. Protokol üyeleri, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi ve karnelerini bizzat takdim etti.
Kaymakam Bayram ve Müdür Tek, okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelerek yıl boyunca emeği geçen öğrencileri tebrik etti. Karnelerini alan öğrenciler büyük bir sevinçle bu anı kutlarken, veliler ve öğretmenler de bu özel güne tanıklık etti.
Öğrencilere hitap eden Kaymakam Göksu Bayram, uzun ve yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrenci ve öğretmenleri kutladı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Tek, eğitim sürecinde destek veren öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek, birlikte elde edilen başarıların önemine vurgu yaptı.
Karne dağıtım programı, öğrenciler ve öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Bu güzel anlar, eğitim camiası için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.