Seçer’in Parolası: Adil ve Eşit Hizmet İçin Etkin Kadrolar

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, daha önceki yıllarda aktif görevlerinden alınıp, pasif görevlere çekilen kadrolara sahip çıktı. Başkan Seçer, Mersin’in adil ve eşit hizmet alması için üretken ve liyakatli kadrolara her zaman olanak tanınacağını göstermiş oldu.

19 Haziran 2019 Çarşamba, 14:37
Seçer’in Parolası: Adil ve Eşit Hizmet İçin Etkin Kadrolar
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde önceki yıllarda etkin bir görevde iken, bu görevinden alınıp çalışmayı gerektirmeyen daha pasif işler ile görevlendirilen personeller, aktif görevlerine yeniden dönmeye başladı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosundaki değişim devam ediyor.
Hizmet üretirken adaleti esas alacağını ve personelde liyakati önceleyeceğini her zaman dile getiren Başkan Seçer, etkili bir kadro oluşturmak adına önemli atamaları yapmayı sürdürüyor. Başkan Seçer’in belediye bünyesinde yarattığı değişim, etkisini şehirdeki hizmetler üzerinde de gösteriyor.
Geçmiş dönemlerde çeşitli nedenlerle farklı görevlere yönlendirilen ve hak etmediklerini iddia ettikleri noktalarda görevlendirildiklerini belirten personeller, Başkan Seçer’in talimatıyla etkin görevlerine dönmeye başladı.
Göreve geldiğinde, çeşitli daire başkanlıklarında değişikliğe giderek kentin vizyonunu çizme konusunda büyük katkı sağlayacak bir kadro oluşturan ve mevcut kadronun birikiminden de yararlanmayı seçen Başkan Seçer, belediye bünyesindeki daire başkanlıklarına kritik atamalar gerçekleştirdi. Bunun son örneği, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı’nda şube müdürü olarak göreve başlayan personelde görüldü. Yine daha önce aktif görevde iken, kızağa çekilen personeller Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda da şube müdürü olarak görevlendirildi.
Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan ve daha önce çeşitli nedenlerle pasif görevlere getirilerek, adeta kızağa çekilen personelin, yeniden önceki görevlerine dönmeleri personelde heyecan ve mutluluk yarattı. Şube müdürü olarak görevlerine başlayan personellerin yanı sıra önümüzdeki süreçte de benzer durumlar ile kızağa alınan liyakat sahibi personellerin, önceki görevlerine getirilmesine dönük adımların atılabileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı