Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TGİOSB) Tanıtım Toplantısı 26 Ekim Cuma Günü Saat 14.00’te May Life Plaza’da Yapılacak

TGİOSB (Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi)nin tanıtım toplantısı yatırımcıların yakın takibinde, tanıtım toplantısı 26 Ekim Cuma günü gerçekleşecek.

24 Ekim 2018 Çarşamba, 14:44
G: 24.10.2018 - 19:34
Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TGİOSB) Tanıtım Toplantısı 26 Ekim Cuma Günü Saat 14.00’te May Life Plaza’da Yapılacak
-

Türkiye’nin Yatırım Üssü Olacak Olan TGİOSB, Yatırımcılarla Tanıtım Toplantısında Bir Araya Gelecek”
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin ve İlçelerinin Protokol Üyeleri ile Çukurova Bölgesinden İşadamlarının katılımıyla gerçekleşecek Tanıtım Toplasına iş dünyasının büyük rağbet göstermesi bekleniyor.
15 Bin Kişiye Doğrudan , 40 Bin Kişiye Dolaylı İstihdam Sağlayacak, 55 Bin Kişiye Ekmek Kapısı Olacak
 Bölgedeki tarım ve gıda ürünlerinin işlenmesi yönelik yatırımcının çekilmesi için büyük önem arz eden ve kuruluşu gerçekleştirilen TGİOSB (Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi)nin tanıtım toplantısı yatırımcıların yakın takibinde.
Mersin'in Tarsus ilçesi Çamtepe, Kurbanlı ve Sağlıklı Mahalleleri/Köyleri sınırları içinde 530 Hektar alan üzerine kurulacak Organize Sanayi Bölgesinde, Gıda Ürünlerinin imalatı, Etin işlenmesi ve Saklanması ile Et ve Balık (Deniz) ürünlerinin İmalatı, Sebze ve meyvelerin işlenmesi ve saklanması, bitkisel ve hayvansal sıvı ve katı yağlarının imalatı, fırın ve unlu mamuller imalatı, diğer gıda maddelerinin imalatı, hazır hayvan yemleri imalatı,gıda ürünleri ve içecek imalatı gibi tarıma ve gıda ürünlerine dayalı sanayi ve alt sanayi sektörlerinin faaliyet göstereceği TGİOSB 15.000 kişiye doğrudan ,40 bin kişiye dolaylı istihdam sağlayacak, 55 bin kişiye ekmek kapısı olacak.
Nüfusun hızla arttığı dünyamızda gıda sektörüne olan ihtiyaçta hızla artmaktadır. Çukurova’nın bereketli topraklarında yetişen ürünleri katma değere dönüştüren, sanayiye, yatırımcıya artı değer sağlayan, sadece bugünü değil, geleceğin ekonomisine yön verecek olan Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin sanayi, ekonomi ve gelişim üssü olacak.
Çok sayıda yatırımcının davetli olduğu Tanıtım Toplantısı 26 Ekim 2018 Cuma günü saat: 14.00’da May Life Plazada gerçekleştirilecek.
TGİOSB (Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı