Tarsus Hayvan Parkı Öğrencilere Ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilere ücretsiz yaptığı ve içerisinde onlarca çeşit hayvanın bulunduğu Tarsus Hayvan Parkı’na yoğun ilgi gösteriliyor.

22 Ocak 2020 Çarşamba, 09:09
Tarsus Hayvan Parkı Öğrencilere Ücretsiz
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatili dolayısıyla karnelerini alan tüm öğrencilere, Çukurova’nın en büyük ve tek hayvan parkı olan Tarsus Hayvan Parkı’na ücretsiz gezi hediye etti. Uygulamadan memnun olan binlerce öğrenci, her gün Tarsus Hayvan Parkı’nı ziyaret ederek, yarıyıl tatillerini en güzel şekilde geçiriyor. Tarsus Hayvan Parkı’nı geçtiğimiz hafta sonu 5 bin 500 kişi ziyaret etti.

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in karne hediyesi ile tüm yarıyıl tatili boyunca Tarsus Hayvan Parkı’nı ücretsiz ziyaret etme imkanı bulurken, anne ve babalar da uygulamadan oldukça memnun kalıyor.

Türkiye’nin sayılı hayvan parklarından biri konumunda olan ve onlarca çeşit hayvanı barındıran Tarsus Hayvan Parkı’na büyük bir heyecanla gelen çocuklar ve gençler, sadece belgesellerde veya internet ortamında görebildikleri hayvanları canlı şekilde görmenin mutluluğunu yaşarken, anne, baba veya diğer büyükleri de onların bu sevinçlerine ortak oluyor.

Hafta sonu 5 bin 500 kişi ziyaret etti

Cuma günü karnelerini alan öğrenciler, hafta sonu Tarsus Hayvan Parkı’na akın etti. Tarsus ve Mersin kent merkezlerinin yanı sıra diğer ilçeler ve illerden gelen binlerce kişi, Hayvan Parkı’nı ziyaret ederken, zaman zaman otoparkta yoğunluktan dolayı araç park edecek yer dahi bulmakta zorlanıyor. Cumartesi ve Pazar günü 5 bin 500 kişinin ziyaret ettiği Tarsus Hayvan Parkı’na hafta içi de yoğun ziyaretçi akını gerçekleşiyor.
“Yarıyıl tatilinde çocuklarımıza güzel bir hediye oldu”
Ailesiyle birlikte Konya’dan gelen Meral Ulus, “Tarsus’ta yakınlarımız var. Buraya geldiğimizde Hayvan Parkı’nı da ziyaret ettik. Büyükşehir’in uygulaması gerçekten çok güzel. Yarıyıl tatilinde çocuklarımıza güzel bir hediye oldu, teşekkür ediyorum” dedi.
Yeğenlerini parka gezmeye getiren Nurettin Ulaş da, “Gerçekten güzel bir uygulama. Öğrencilere yarıyıl tatilinde güzel bir aktivite yapma imkanı sunulmuş. Ben de yeğenlerimi ve kardeşlerimi getirdim. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e hayata geçirdiği bu uygulamadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti