AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Cem Karaca, yaptığı açıklamada, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemeye devam ettiklerini vurguladı. Karaca, "Bizler, Tekirdağ siyasetinin geleceğini şekillendirecek vizyon sahibi gençler olarak, milli mücadelenin lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün belirlediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için partimiz ve hükümetimiz ile birlikte hızla ilerliyoruz" dedi.
Karaca, Atatürk'ün gençlere icraat yapma ve vatan için yararlı projeler üretme çağrısında bulunduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin geçmişteki ekonomik sıkıntılardan kurtulma sürecine değindi. "Bugün ülkemiz, AK Parti hükümeti sayesinde büyük ilerlemeler kaydetmiştir. Geçmişte IMF kapısında bekleyen, yüksek faizlerle borçlanan bir Türkiye’den, artık IMF’ye borç verebilecek bir konuma geldik" ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Karaca, gençlerin muasır medeniyet seviyesine ulaşma hedefinde kararlılık göstereceklerini ve Atatürk isminin arkasına sığınarak icraatsız bir politika izlemeyeceklerini belirtti.
Kaynak: Mersin Haber + IHA