"Yenişehir Masası" Basına Tanıtılırken, Toplantıda "Yenişehir Kart"ın Duyurusu Yapıldı

Talep ve Şikâyetlerin Yönetileceği, “Yenişehir Masası” Hayata Geçiyor

25 Eylül 2019 Çarşamba, 10:49
G: 25.09.2019 - 11:26
"Yenişehir Masası" Basına Tanıtılırken, Toplantıda "Yenişehir Kart"ın Duyurusu Yapıldı
-

Yenişehir Belediyesi tarafından, kent genelinde vatandaşlar tarafından iletilen şikayetlerin, kısa sürede çözüme kavuşması için “Yenişehir Masası” projesini hayata geçiriyor.
Proje bu sabah Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tarafından yapılan toplantı ile basın mensuplarına tanıtıldı. Belediye Binası giriş kısmında oluşturulan "Yenişehir Masası" biriminde, gelen talep ve şikayetlerin, bir sistem üzerinden kayda alınarak bütün evreleri dakika ve saat bazında gözlenecek. Sistem üzerindeki kayıtlar üzerinden de periyodik olarak raporlar alınarak, yetkili birim amirlerine ve Belediye Başkanı Özyiğit’e iletilecek. Yenişehir Masası’nın ayrıca “0 539 335 30 22” numaralı whatsapp üzerinden de irtibata geçilebileceğini paylaştı. Bütün operasyon bu yapının üzerinden yürüyecek diyen Başkan Özyiğit,”Hafta içi hafta sonu fark etmeksizin, “Yenişehir Masasına” ulaşan her kaydın kısa sürede çözümü sağlanacak. Vatandaşın, “ben söyledim hava da kaldı", ya da "başkanı arayım başkanın telefonu cevap verirse şu sorunumu ileteyim” derdi ortadan kalkacak. 444 33 54 çağrı merkezi numaraları ile GSM numarası 0 539 335 30 22 whatsapp hattını kullanacağız. Yenişehir Masası’nı ön planda tutarak, burasını geliştireceğiz, belediyenin boynu olacak. Bizi yönlendirecek yer olacak. Burası şuanda başlangıç aşamasında belli bir personel ile başladı. İlerleyen dönemlerde bütün operasyon bu yapının üzerinden yönlendirilecek. “ ifadelerini kullandı.
Mersin Yenişehir’de “Yenişehir Kartı”
Basın mensupları ile bir araya gelerek “Yenişehir Masası” projesini tanıtan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Kartı”na ilişkin de bazı bilgiler verdi. Seçim öncesi vaatlerinin arasında bulunduğunu ifade ettiği “Yenişehir Kart” ile özellikle yoksulluk tespiti yapılmış, dar gelirli vatandaşın, ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağını, bu çalışma içinde bütçe çalışmasının gelecek dönemde yapılacağını ifade etti. Başkan Özyiğit, “Seçim zamanı biz bu insanlarımızla çok karşılaştık, seçim çalışmalarının en fazla kazandırdığı değer olarak onu görüyorum. Yenişehir’i tanıdık mahalle mahalle tanıdık. Yenişehir’de bu vatandaşlarımıza her türlü ulaşacağız. Sağ elimizin verdiğin sol elimiz görmeyecek ve bu sebeple de “Yenişehir Kart”ı vereceğiz. Bu kart yerel esnafımızı destekleyecek çünkü, zincir marketlerde geçerli olmayacak. Yenişehir’in parası Yenişehir’de kalacak.” İfadelerini kullandı.
''Yenişehir Masası'' Basına Tanıtılırken, Toplantıda ''Yenişehir Kart''ın Duyurusu Yapıldı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir, Daha Temiz Ve Sürdürülebilir Bir Deniz Ekosistemi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı
TADEKA’da Ümit Yaşar Oğuzcan Okuma Grubu Kuruldu
Mersin Büyükşehir’in Sosyal Projeleri Memnuniyet Yaratmaya Devam Ediyor
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’den 23 Nisan Bayram Mesajı
Başkan Seçer, CHP’nin Ankara’daki ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Katıldı
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı