Canlı Yayın: Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Çalıştayı

Canlı Yayın: Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Çalıştayı

Mersin Büyükşehir Belediyesi "Stratejik Plan" çerçevesinde Gençlik Çalıştayını düzenliyor.

Çalıştay da kürsüye çıkarak katılımcılara hitap eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçeri, “Neden bunu yaptık, 2 nedenle yaptık. Bir tanesi katılımcı demokrasinin gereği, biz bir kamu idarecisiyiz, Türkiye’ demokratik bir ülke, kamuda görev yapanlar. Hangi alanda hangi mevkide olursa olsun. Mümkünse toplumun sesine kulak vererek kararlarını vermeli diye düşünüyoruz.
Yani demokrasiyi kağıt üzerinde katılımcı kılmayalım, fiiliyatta yönetimimizde gerçekten katılımcı demokrasiyi uygulayalım.
Demokrasinin bizim gibi dünya görüşüne sahip insanların, damarlarına kadar işlediğini, içselleştiğini, bir yaşam biçimi haline geldiğini ve demokrasiyi anlamayanlara da anlatalım diye.
Diğeri, Demokrasiyi bir taraf bırakalım, bunu her yerde söylüyorum. Bu yaşamı kadar hayatımızın da her döneminde dinlemeye çok önem verdim, Allah 2 kulak vermiş 1 ağız vermiş. Bu çok önemli mutlaka sizden farklı bir düşünce oryaya koyacak olan vardır. Hiç aklınıza gelmeyen bir şeydir. Siz her şeyin uzmanı olmayacaksınız olma şansınız yok bu doğru yok, her alanda insanlar uzmanlaşacak. Birikimleri olacak liyakati olacak o insanların size kısa sürede aktardıklarını, eğer böyle bir imkan bulmasanız günlerce kitap okuyarak öğrenebilirsiniz. Ama, hazır bir konuşmacı çıkıyor, bir konuda yarım saatte özet bir alanla bir uzmanlık alanı ile ilgili değerlendirme yapıyor ve sizin ondan alacağınız ana başlıklarla o konu ile ilgili muazzam bilgi sahibi olabiliyorsunuz.
Bu çalışma sistemimiz devam edecek, bizim yaptığımız çalıştaylar “Stratejik Plan” çerçevesinde yapıldı. “
"Çalışmalar, Daha Sonraki 4 Buçuk Yıllık Süreye Kılavuzluk Edecek"
Bu çalışma sistemimiz devam edecek, bizim yaptığımız çalıştaylar Stratejik Plan Çerçevesinde yapıldı, şekil şartını yerine getirmek için de yapmadık Başkan Seçer, "yani bakın biz ne kadar demokrat adamlarız, bunu yapıyoruz" vs değil, oradan edinimleri alıyoruz. Daha sonraki 4 buçuk yıllı alanda yönetim anlayışımıza kuzuluk etsin diye biz bu çalışmaları yapıyoruz. Her şeyi biz bilemeyiz, egosu tavan adamlar vardır. Ben yaptım oldu bitti, böyle bir dünya yok. Biz paylaşmak zorundayız, bazı değerlerde ortaklaşmak zorundayız. Beraber acı çekmek, beraber sevinmek zorundayız. Biz beraber koşmak zorundayız. Bu ülkede beraberliği sağlayamazsak diğer hiç bir şeyi yapma şansımız yok." ifadelerini kullandı.

1787 izlenme 17 Eylül 2019 Salı 14:13 [ 000403 ]
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi