Bursa Kestel'de Gençlerle Gerçekleşen Programda Başkan Erol Yanıtladı

Bursa Kestel'de düzenlenen "Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" etkinliğinde, gençler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ferhat Erol, talepleri dinleyerek projelerini paylaştı.

Bursa Kestel'de Gençlerle Gerçekleşen Programda Başkan Erol Yanıtladı
Bursa Kestel'de düzenlenen "Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" etkinliğinde, gençler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ferhat Erol, talepleri dinleyerek projelerini paylaştı.

Bursa'nın Kestel ilçesinde, gençlerle düzenlenen "Gençler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programı, samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, etkinlikte gençlerle bir araya gelerek, belediyenin devam eden ve planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erol, gençlerin taleplerini dinlemek için mikrofonu onlara bıraktı ve önerilerini dikkatle not aldı.

Etkinliğin ilk bölümünde, Kestel'de yürütülen projeler hakkında bilgi veren Başkan Erol, yapımı süren Gençlik Merkezleri, açılacak olan Bilim ve Sanat Merkezi, yenilenen kütüphane ile kültürel geziler ve gençlere yönelik sosyal projeleri anlattı. Başkan Erol, etkinlik boyunca gençlerle birebir tanışarak, her birinin görüşlerini dinleme fırsatı buldu.

Gençlerin eğitim, sosyal yaşam, spor, ulaşım ve kültürel faaliyetler gibi birçok konuda dile getirdiği önerileri değerlendiren Erol, ilgili birimlere gerekli talimatları vereceğini belirtti. Soru-cevap bölümünde gençlerin isteklerini not alan Başkan Erol, belediyenin gençlerin fikirlerine önem verdiğini ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.

Programın sonunda gençlere teşekkür eden Başkan Erol, bu tür buluşmaların düzenli olarak devam edeceğini ifade ederek, belediyeciliğin yalnızca hizmet üretmekten ibaret olmadığını, aynı zamanda vatandaşları dinlemek ve birlikte çözüm üretmek olduğunu vurguladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin